ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον Άρη, εκτός ο Κώτσιρας, μέσα οι Πούχατς και Τσόκαϊ

Ο Κώτσιρας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Κώτσιρας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Με πρωινή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη. Εκτός ο Κώτσιρας, μέσα οι Πούχατς και Τσόκαϊ.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τον αγώνα με τον Βόλο στη Λεωφόρο και την - εκτός προγράμματος - γκέλα και επικεντρώνεται στην κομβική μάχη με τον Άρη (5/4, 19:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) στο "Κλ. Βικελίδης" για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, όπου το τρίποντο αποτελεί ανάγκη για το τριφύλλι, ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Θεραπεία λόγω αιματώματος στη γάμπα ακολούθησε ο Κώτσιρας και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Ξενόπουλος λόγω γαστρεντερίτιδας. Αντιθέτως, οι Πούχατς και Τσόκαϊ προπονήθηκαν και υπολογίζονται κανονικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας γεμάτο το οπλοστάσιό του απέναντι στους κίτρινους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία λόγω αιματώματος στη γάμπα ακολούθησε ο Κώτσιρας, ενώ εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας έμεινε ο Ξενόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Σουρδής, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ