ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μπερνάρ, Τσέριν και Σπόραρ η αποστολή για το ματς με τον Άρη

Παναθηναϊκός: Με Μπερνάρ, Τσέριν και Σπόραρ η αποστολή για το ματς με τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης (28/02, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD) με τον Άρη, με τον Φατίχ Τερίμ να γνωστοποιεί την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Μπερνάρ, Τσέριν και Σπόραρ.

Αρκετά πιο "γεμάτος" σε πρόσωπα κι επιλογές, θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Άρη την Τετάρτη (28/02, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24)) σε ένα απ’ τα πλέον καθοριστικά ματς της σεζόν, μετά τις δύο σερί εντός έδρας γκέλες με τη Λαμία και την Κηφισιά.

Εκτός απ’ τον Μπερνάρ Ντουάρτε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει στην αποστολή και στην ενδεκάδα, αλλά και τον Άνταμ Τσέριν ο οποίος ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν επί δυόμισι εβδομάδες, ο Φατίχ Τερίμ θα έχει στη διάθεσή του και τον Αντράζ Σπόραρ.

Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός, ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες 4-5 μέρες από τενοντίτιδα στο δικέφαλο μηριαίο μυ, ωστόσο το απόγευμα της Τρίτης (27/02) προπονήθηκε σε φουλ ένταση και "μπήκε" στην αποστολή.

Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος "τρέχει" για να προλάβει τον κυριακάτικο (3/3) αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν για άλλο ένα παιχνίδι ο ανέτοιμος Χουάνκαρ που ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι Γεντβάι και Βέρμπιτς που έκαναν θεραπεία, ενώ εκτός λόγω της αποβολής του στον αγώνα με την Κηφισιά έμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 22 παίκτες, οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ