ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα των πράσινων κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανσερραϊκό
Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανσερραϊκό EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ (20/10, 18:00, COSMOTE SPORTS 2 HD, LIVE από το SPORT24) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League (20/10, 18:00, COSMOTE SPORTS 2 HD, LIVE από το SPORT24), με τον Ντιέγκο Αλόνσο να γνωστοποιεί την ενδεκάδα των πράσινων λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός των πράσινων θα πάει με τον Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Σπόραρ έμεινε εκτός 20αδας, διότι δεν αισθάνονταν καλά από το πρωί (αδυναμία και ζαλάδα) και με δεδομένο βέβαια ότι είναι εκτός ο Ιωαννίδης λόγω τραυματισμού. Κάτω από την εστία επιστρέφει ο Ντραγκόφσκι αντί του Λοντίγκιν, που είχε παίξει βασικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού του Πολωνού γκολκίπερ.

Σε ό,τι αφορά στους χαφ, ο Αλόνσο αποφάσισε τελικά να μην πάει μαζί με Μπακασέτα και Ουναχί, με τον Μαροκινό να μένει στον πάγκο και τον Έλληνα διεθνή να έχει δίπλα του, τους Αράο και Τσέριν. Επίσης, στους εξτρέμ παρέμεινε βασικός ο Τζούριτσιτς, αφού ο Πελίστρι προέρχεται από δύσκολο ταξίδι στην Ουρουγουάη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τετέ, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ