EUROPA LEAGUE

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα των πράσινων στη ρεβάνς με τον Άγιαξ

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο Παναθηναϊκός - Άγιαξ
Ο Φώτης Ιωαννίδης στο Παναθηναϊκός - Άγιαξ EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άγιαξ (15/08, 21:15, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να παίξει τα... ρέστα του στην αποψινή (15/8, 21:15, COSMOTE SPORT 2HD, Match Center από το SPORT24) ρεβάνς με τον Άγιαξ στη Johan Cruijff Arena στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Λίγη ώρα από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των πράσινων.

Ο Ντραγκόφσκι ξεκινά κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά τους Κώτσιρα, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς. Στα χαφ θα είναι ο Αράο με τον Τσέριν ενώ πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη που παίρνει φανέλα βασικού θα κινηθούν οι Τζούρισιτς, Μπακασέτας και Μαντσίνι.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Ίνγκασον, Κώτσιρας, Αράο, Τσέριν, Τζούρισιτς, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σέκενφελντ, Ζέκα, Τετέ, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γιερεμέγιεφ, Κατρής, Βιλένα, Νταμπίζας.

Η ενδεκάδα του Άγιαξ: Πάσβιρ, Ρενς, Σούταλο, Μπαας, Χάτο, Φιτζ-Τζιμ, Χέντερσον, Τέιλορ, Μπέργκχαους, Άκπομ, Φορμπς.

Στον πάγκο: Γκόρτερ, Ραμάι, Γκααί, Μπέργκβαϊν, Μπρόμπεϊ, Καπλάν, Μάνσβερκ, Μέντιτς, Τραορέ, Φαν ντεν Μπούμεν, Χλίνσον, Γκοντς.

TAGS EUROPA LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ