ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Μπολόνια κλείνει επιθετικό για τη θέση του Ζίρζκεϊ, πώς επηρεάζει τον Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Η Μπολόνια κλείνει επιθετικό για τη θέση του Ζίρζκεϊ, πώς επηρεάζει τον Ιωαννίδη
@2023 AP IMAGES/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Τον αντικαταστάτη του Τζόσουα Ζίρκζεϊ, που μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρήκε η Μπολόνια στο πρόσωπο του Τάις Νταλίνγκα της Τουλούζ, μία μεταγραφή που εάν ολοκληρωθεί ενδέχεται να επηρεάσει και την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη.

Στην ολοκλήρωση της 7ης μεταγραφής της στο καλοκαιρινό παζάρι είναι η Μπολόνια, σύμφωνα με πληροφορίες του Τζιανλούκα ντι Μπάρτζιο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στο X, αναφέρει ότι η έκπληξη της περσινής Serie A έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Τουλούζ για την απόκτηση του Τάις Νταλίνγκα, με στόχο ο Ολλανδός φορ να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζόσουα Ζίρκζεϊ, που μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ένα ποσό της τάξεως των 40.000.000 ευρώ.

Με βάση της πληροφορίες του Ντι Μάρτζιο, η Μπολόνια θα βγάλει από τα ταμεία της γύρω στα 15.000.000 ευρώ για έναν παίκτη που τη σεζόν 2023/24 βρήκε 19 φορές δίχτυα και μοίρασε πέντε ασίστ σε 44 παιχνίδια, στα οποία βρέθηκε για 3.443 λεπτά στο χορτάρι.

Μένει να φανεί κατά πόσο αυτή η μεταγραφή θα επηρεάσει την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη, καθώς ο διεθνής επιθετικός βρισκόταν από καιρό στην κορυφή της λίστας της Μπολόνια για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ενώ στενό ήταν και το πρέσινγκ προς την πλευρά του παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SERIE A ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ