ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Μποταφόγκο σε διαπραγματεύσεις με το τριφύλλι για τον Βαγιαννίδη, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Παναθηναϊκός: Η Μποταφόγκο σε διαπραγματεύσεις με το τριφύλλι για τον Βαγιαννίδη, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους
INTIME SPORTS

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "ge.globo" αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μποταφόγκο είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Δημοσίευμα της βραζιλιανικής "ge.globo" υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μποταφόγκο για να παραχωρήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Συγκεκριμένα η εν λόγω πηγή αναφέρει ότι οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και υπάρχει αισιοδοξία από τους Βραζιλιάνους ότι θα ολοκληρωθεί το deal. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 22χρονος μπακ έχει δώσει το "ΟΚ".

Τον παίκτη ξεχώρισε ο προπονητής των Βραζιλιάνων, Αρτούρ Ζόρζε, από τα παιχνίδια που έδωσαν οι πράσινοι με την Μπράγκα στα playoffs του Champions League. Η Μποταφόγκο πάντως στη λίστα της έχει κι άλλες περιπτώσεις για το δεξί άκρο της άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγιαννίδης έχει συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι και το καλοκαίρι του 2025. Την περσινή σεζόν έπαιξε 36 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε το χρυσό γκολ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Άρη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ