ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Πελίστρι με τα πράσινα

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Πελίστρι με τα πράσινα

Ο Φακούντο Πελίστρι ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται ήδη στην Γαλλία για την αναμέτρηση των πρασίνων απέναντι στη Λανς.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού Φακούντο Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πελίστρι μάλιστα είναι άμεσα διαθέσιμος στον Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός προπονήθηκε κανονικά ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Λανς, καθώς βρίσκεται στη λίστα των πρασίνων.

Ο Αλόνσο από την πλευρά του δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: Ο Πελίστρι βρίσκεται εδώ και θα δούμε για να το αν θα μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε είτε αύριο είτε στο επόμενο παιχνίδι, Είχα συνομιλία μαζί του. Έκανε φυσική κατάσταση όσο ήταν στην Γιουνάιτεντ, γιατί είχε μεγαλύτερη άδεια λόγω του Κόπα Αμέρικα.

Καταλαβαίνετε πως οι περίοδοι δουλειάς εκεί είναι διαφορετικές σε σχέση με δω. Θα πρέπει να τον προσαρμόσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Όπως κάναμε και με τον Τετέ, θα ζητήσω υπομονή για να μπορέσει να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη η προσαρμογή του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ