ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Η Σπόρτινγκ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Ιωαννίδη, σύμφωνα με το πορτογαλικό CNN

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης INTIME SPORTS

Η Σπόρτινγκ αποσύρθηκε από την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη, όπως μετέφερε το πορτογαλικό CNN, ωστόσο πριν συμβεί αυτό την Κυριακή (25/08) κατέθεσε την τελευταία της πρόταση στον Παναθηναϊκό, η οποία έπεσε και αυτή στο κενό.

Μετά από επίσημες προτάσεις και δημοσιεύματα που διακινούνταν καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Σπόρτινγκ αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, όπως μετέφερε το CNN της Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Μέσου, η ομάδα της Λισαβόνας αναζητά, ήδη, λύσεις στη σκανδιναβική αγορά και, ειδικότερα, σε Σουηδία και Νορβηγία, μετά από την αποφάση της να παρατήσει την υπόθεση του Έλληνα διεθνούς επιθετικού.

Οι Πορτογάλοι σημείωσαν ότι τα "λιοντάρια" δεν θα περιμένουν περισσότερο τον Παναθηναϊκό, στον οποίο η Λέστερ είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιωαννίδη.

Υπενθυμίζεται ότι οι προτάσεις της Σπόρτινγκ που έφτασαν στα γραφεία του "τριφυλλιού" απαντήθηκαν με τρόπο σαφή και ξεκάθαρο από τους πράσινους, τονίζοντας ότι: "Ο Ιωαννίδης δεν πωλείται".

Μάλιστα, η τελευταία ήταν μόλις την περασμένη Κυριακή (25/08), με τους Πορτογάλους να προσφέρουν 20.000.000 ευρώ καθαρά μαζί με 6.00.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους, καθώς επίσης και ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ