ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ μιλάει με την Μπαρτσελόνα για τον Ρόκε, αλλά κοιτάζει και Ιωαννίδη, σύμφωνα με την Record

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Σπόρτινγκ φαίνεται να μην παρατάει σε καμία περίπτωση την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά την Τρίτη (20/8) η Record.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται, ωστόσο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν φαίνεται να πτοείται. Έτσι, το όνομα του στράικερ των πρασίνων συνεχίζει να φιγουράρει στον πορτογαλικό Τύπο.

Η Record σε σημερινό (20/8) δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Ούγκο Βιάνα, ο τεχνικός διευθυντής των λιονταριών, ταξίδεψε στην Βαρκελώνη, προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα για τον Βίτορ Ρόκε.

Η Σπόρτινγκ έχει πλέον στην κορυφή της λίστας της τον 20χρονο στράικερ και προσφέρει στους Καταλανούς περίπου 20.000.000 ευρώ. Όμως, το δημοσίευμα τονίζει πως η Σπόρτινγκ συνεχίζει να έχει επαφή με την Αθήνα και συνεχίζει να κοιτάζει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Άλλωστε, άλλα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ρόκε βρίσκεται κοντά στο Μπέτις. Εάν ο 20χρονος επιθετικός παραμείνει στη La Liga, αυτομάτως ο Ιωαννίδης θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας της Σπόρτινγκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ