ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ηχηρή "πόρτα" στα 2 εκατ. ευρώ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για Τσέριν και στον ατζέντη του Σλοβένου

Ο Άνταμ Τσέριν
Ο Άνταμ Τσέριν EUROKINISSI SPORTS

Η επίσημη πρόταση της Ντινάμο μετά τα "παιχνίδια" του Ρούζνιτς που δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει ο Παναθηναϊκός και η σχέση των "πράσινων" με τον Τσέριν που δεν έχει διαταραχθεί στο ελάχιστο.

Εδώ και πολλές εβδομάδες, με αποκορύφωμα το τελευταίο δεκαήμερο, ο ατζέντης του Άνταμ Τσέριν, Αμίρ Ρούζνιτς έχει ξεκινήσει ένα ατελείωτο "παιχνίδι" γύρω απ’ τον διεθνή Σλοβένο μέσο, προσπαθώντας να εκβιάσει καταστάσεις.

Τη μια εκφράζει "παράπονα" διότι η πρόταση ανανέωσης που έκανε ο Παναθηναϊκός "ήταν μακριά απ’ αυτό που θέλαμε", την άλλη βγάζει προς τα έξω "συμφωνίες" της πλευράς του παίκτη με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχοντας... τάξει στους Κροάτες πως θα μπορέσει να κλείσει τον πελάτη του σε αυτούς με πολύ χαμηλό αντίτιμο.

"Παιχνίδια" ή μάλλον "μανατζεριές" που παρέσυραν την Ντινάμο του Βέλιμιρ Ζάετς (ανέλαβε πρόεδρός της προ λίγων μηνών) σε μία διαδικασία την οποία δεν πρόκειται να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός. Για την ακρίβεια, δεν πρόκειται να ασχοληθεί με όλα όσα κάνει ο εν λόγω μάνατζερ.

Αυτές είναι οι απαιτήσεις

Το πρωί της Τρίτης (11/6) λίγες ώρες πριν απ’ την επίσημη παρουσίαση του Ντιέγκο Αλόνσο έφτασε στο mail του Παναθηναϊκού πρόταση απ’ την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Πρόταση με την οποία δεν ασχολήθηκαν καν οι "πράσινοι" απορρίπτοντας τη με συνοπτικές διαδικασίες. Γενικά ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μπει σε καμία συζήτηση για την πώληση του Τσέριν πριν από το Euro 2024 και δη κάτω από το ποσό των 5-6 εκατ. ευρώ. Κι αυτό είναι ξεκάθαρο απ’ την πλευρά του "τριφυλλιού" για τον 24χρονο διεθνή Σλοβένο μέσο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κι όσο κι αν προσπαθεί να εκβιάσει καταστάσεις ο Ρούζνιτς, δεν... ιδρώνει το αυτί των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και σίγουρα δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος για τους "πράσινους". Και είναι απορίας άξιον, πως θα διαχειριστεί κι άλλα θέματα που ενδεχομένως να προκύψουν στην πορεία, καθώς εκτός απ’ τον Τσέριν, ο εν λόγω ατζέντης εκπροσωπεί και τους Σπόραρ, Βέρμπιτς.

Συζήτηση με τον Τσέριν μετά το Euro για νέο συμβόλαιο

Παρά τα όσα κάνει ο Ρούζνιτς, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει διακόψει κάθε επαφή, δεν θα αλλάξει την κεντρική κατεύθυνσή του. Θα καλέσει τον Τσέριν μετά το Euro για να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του και την επιβράβευσή του με καλύτερες αποδοχές. Αλλά απευθείας (και μόνο) με τον παίκτη κι όχι με τον ατζέντη του στο τραπέζι.

Κι όπως τονίστηκε προ ημερών, είναι σημαντικό πως παρά τα όσα έχουν γίνει απ’ την πλευρά του Ρούζνιτς, η σχέση και η επαφή του κλαμπ με τον ίδιο τον Τσέριν δεν έχει επηρεαστεί ή διαταραχθεί στο ελάχιστο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ