ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Λανς: Sold Out, κατάμεστο το ΟΑΚΑ στην ρεβάνς

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ
Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Στιγμές από το παρελθόν θα βιώσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού απόψε (29/8) στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με την Λανς για τα playoffs του Conference League, αφού η εταιρεία διανομής των εισιτηρίων ανακοίνωσε ότι υπήρξε Sold Out.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του τον 12ο παίκτη του απόψε (29/8) στην ρεβάνς με την Λανς (21:00, Cosmote Sports 2 και LIVE από το SPORT24) για τα playoffs του Conference League, αφού η εταιρεία διανομής εισιτηρίων του αγώνα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια!

Η ενημέρωση ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στο ΟΑΚΑ για την ρεβάνς με την Λανς
Η ενημέρωση ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στο ΟΑΚΑ για την ρεβάνς με την Λανς TICKETMASTER

Οι κινήσεις της "πράσινης" ΠΑΕ (γενική είσοδος 10 ευρώ και δωρεάν μετακίνηση από την περιφέρεια) έπιασαν τόπο, με το ΟΑΚΑ να αναμένεται να είναι κατάμεστο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Υπενθυμίζεται ότι από πλευράς των "πρασίνων" είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ενώ το παρών στην τελευταία προπόνηση των "πράσινων" ήταν και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του "τριφυλλιού", Γιάννης Αλαφούζος, δείγμα της σημασίας του αγώνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ