ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός-Λάρισα 1-0

Παναθηναϊκός-Λάρισα 1-0
Σαλπιγγιδης

Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Σαλπιγγίδη στο 88' νίκησε 1-0 την Λάρισα, χωρίς να ικανοποιήσει

Οι παίκτες του Μουνιόθ σε άλλη μια μέτρια εμφάνιση λίγο έλειψε να «αυτοκτονήσουν» αλλά με το γκολ του Σαλπιγγίδη (88’) μείωσαν (προσωρινά) την διαφορά τους από την κορυφή κατακτώντας την νίκη με το αγαπημένο τους για φέτος σκορ (1-0 για έκτη φορά).
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Β. Μουνιόθ): Εμπέντε, Βύντρα, Σέριτς, Μόρις, Γκούμας, Μπόβιο, Τζιόλης (56’ Γκονζάλες), Βίκτορ (67’ Μάντζιος), Ρομέρο (55’ Ιβανσιτς), Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Λάρισα (Γ. Δώνης): Κηπουρός, Νταμπίζας, Γκίκας, Γκαλίτσιος, Φέρστρ, Πούτας (58’ Αλωνεύτης), Βενέτης, Μπασιλά, Χατζηλιόντας (58’ Κυπαρρίσης), Διγκόζης, Καλατζής (83’ Ζιάγκας)

Διαιτητής: Δαλούκας Γ. (Αραμπόπουλος, Χυτήρης)
Τέταρτος Διαιτητής: Κάκος Α.
Κίτρινες: Σέριτς, Γκούμας / Μπασιλά, Γκίκας
Κόκκινες: -
td> Με μια ματιά
Η επιστροφή του Σεμπαστιάν Ρομέρο στην αρχική ενδεκάδα ήταν η μοναδική αλλαγή του Βίκτορ Μουνιόθ στο αρχικό σχήμα για το ματς με την Λάρισα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν επιχείρησε άλλες διορθωτικές κινήσεις μετά την ήττα από τον Αρη στις επιλογές του θεωρώντας ότι οι παίκτες του ήθελαν να αποδείξουν ότι απλά ήταν μια κακή παρένθεση.

Οι πολλές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της Λάρισας, Γιώργος Δώνης τον υποχρέωσαν να παρατάξει ένα σχήμα που δύσκολα θα ξαναχρησιμοποιήσει σε παιχνίδι των «βυσσινί». Ο Ελληνας προπονητής «έριξε» στο ματς με τους «πράσινους» τον 20χρονο Αντώνη Πούτα στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα αλλά και τον 19χρονο Ανδρέα Χατζηλιόντα στη δεύτερη συμμετοχή του ως βασικός (έχει αγωνιστεί και τρεις φορές αλλαγή) με σκοπό να βοηθήσουν αλλά και ν’ αποκτήσουν εμπειρία.

Με σύστημα 4-3-2-1 τους Νταμπίζα, Φέρστερ κεντρικό «δίδυμο» και τους Γκαλίτσιο, Βενέτη στα άκρα, οι «βυσσινί» είχαν στην μεσαία γραμμή τους Διγκόζη, Γκίκα, Μπασιλά στο κέντρο και Πούτα (αριστερά), Χατζηλιόντα (δεξιά) πίσω από τν μοναδικό προωθημένο Καλατζή.

Τα πρώτα δέκα λεπτά κύλησαν με τους «πράσινους» να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και την ΑΕΛ στις δύο προσπάθειες της να γίνει απειλητική να «κόβεται» άδικα με καταλογισμό οφ σάιντ από τον κ. Χυτήρη. Από την πρώτη «στημένη» φάση του αγώνα οι «πράσινοι» επιχείρησαν να απειλήσουν όταν ο Βίκτορ με εκτέλεση φάουλ πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος σε φάουλ έξω από την περιοχή όμως ο Κηπουρός σε ετοιμότητα απομάκρυνε με γροθιές.

Τα πρώτα χειροκροτήματα προς τους παίκτες του Βίκτορ Μουνιόθ ήρθαν με την συμπλήρωση του 20λεπτου, όταν μετά την σέντρα του Ρομέρο ο Τζιόλης με ένα γυριστό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρο της ΑΕΛ, που παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας να καταλήγει άουτ (στην πρώτη καλή ενέργεια των γηπεδούχων).

Δέκα λεπτά αργότερα και ενώ οι δύο ομάδες είχαν επιδοθεί σε ένα παιχνίδι άνευ ουσίας, οι φιλοξενούμενοι δεν ευχαρίστησαν τον Αλέξανδρο Τζιόλη για το «δώρο» του στον Διγκόζη αφού ο μέσος των «βυσσινί» σε ρόλο επιθετικού έφυγε στην αντεπίθεση μετά το λάθος του διεθνή αντιπάλου του αλλά στο τετ α τετ με τον Εμπεντε νικήθηκε από τον «ζεστό» όπως φάνηκε Καμερουνέζο τερματοφύλακα.

Η φάση αυτή φάνηκε να ανησυχεί και να αφυπνίζει τους «πράσινους» από το «λήθαργο» του ήρεμου και αργού τέμπου στον ρυθμό του ματς και με αποδέκτες τους δύο επιθετικούς του Παναθηναϊκού, το συγκρότημα του Μουνιόθ έχασε δύο καλές ευκαιρίες. Αρχικά, στο 33’ ο Σαλπιγγίδης από δεξιά έκανε την σέντρα ο Παπαδόπουλος πετάχτηκε πριν τον Νταμπίζα αλλά το πλασέ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κηπουρού.

Τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Σαλπιγγίδη να νικήσει στην προσωπική μονομαχία τον πιο αργό Φέρστερ που τον μάρκαρε αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση πέρασε μόλις άουτ, σε άλλη μια καλή φάση των «πράσινων».

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του κ. Δαλούκα για το πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Μουνιόθ «άγγιξαν» και πάλι το γκολ όταν μετά την «γλυκιά» σέντρα του Ρομέρο ο Σαλπιγγίδης έκανε αμαρκάριστος την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι δίπλα από το κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Μόλις ο Θεσσαλός ρέφερι σφύριξε την λήξη για τα πρώτα 45 λεπτά, οι γηπεδούχοι έλαβαν το μήνυμα της εξέδρας (παρά την μικρή παρουσία των οπαδών τους) με τα σφυρίγματα προς την απογοητευτική εμφάνιση κατά διαστήματα.

Στην προσπάθεια να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους οι γηπεδούχοι πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, απείλησαν με ένα δυνατό σουτ του Βίκτορ που πέρασε μόλις άουτ.

Οι δύο προπονητές μετά το πρώτο δεκάλεπτο πραγματοποίησαν τις πρώτες τους διορθωτικές κινήσεις. Ο Βίκτορ Μουνιόθ τόνωσε την μεσαία του γραμμή και τα άκρα βάζοντας στο παιχνίδι τον Ιβανσιτς και τον Γκονζάλες αντί των Ρομέρο, Τζιόλη. Η επιστροφή του Αργεντίνου μέσου στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 4 μήνες και 7 μέρες συνοδεύθηκε με το «ζεστό» χειροκρότημα των οπαδών της ομάδας που φώναζαν ρυθμικά το όνομά του,

Οι αλλαγές αυτές άλλαξαν και την διάταξη των «πράσινων» με τον Βίκτορ να πηγαίνει δεξιά στην θέση του Αργεντίνου, ο Ιβανσιτς στα αριστερά και στην μέση ο Γκονζάλες με τους τρεις προαναφερθέντες πίσω από τους Σαλπιγγίδη, Παπαδόπουλο και μπροστά από τον Μπόβιο, σχηματίζοντας έναν «ρόμβο».

Από την αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Δώνης απέσυρε τους δύο νεαρούς και ταλαντούχους Πούτα και Χατζηλιόντα βάζοντας στην θέση τους, τους δύο έμπειρους Κυπαρίσση και Αλωνεύτη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί μετά την διακοπή του ρυθμού από τις συνεχείς αλλαγές που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Αλωνεύτη στο 59’ ο Φέρστερ στην «καρδιά» της άμυνας του Παναθηναϊκού με κεφαλιά δεν «σημάδεψε» σωστά και έχασε την μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ.

Παπαδόπουλος και Σαλπιγγίδης δεν στάθηκαν τυχεροί στο 62’ (δεν πρόλαβε την πορεία της μπάλας) ο πρώτος και 63’ (με κεφαλιά) ο δεύτερος να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της Λάρισας, που όσο κυλούσε ο χρόνος περίμενε μέσα και έξω από την περιοχή (με διπλή ζώνη) και τους Αλωνεύτη, Κυπαρρίση μόνους στ κέντρο (για τις αντεπιθέσεις) τους αντιπάλους τους.

Ο Ισπανός τεχνικός των «πράσινων» βλέποντας να μην λειτουργεί και πάλι καλά η επιθετική του γραμμή με τους παίκτες του να μην μπορούν να φτάσουν στο γκολ «έριξε» στο ματς και το τελευταίο του «όπλο». Τον Βαγγέλη Μάντζιο που πήρε την θέση του Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο χρόνος κυλούσε τα πόδια βάραιναν τους γηπεδούχους με την εξέδρα να αρχίζει να αισθάνεται τον κλοιό ενός νέου αποτυχημένου αποτελέσματος να «σφίγγει», αφού η αντίδραση των «πράσινων» δεν έδειχνε ικανή να αλλάξει κάτι στο ματς.

Σαν να μην έφθανε αυτό ο Αγγελος Διγκόζης φάνηκε να θέλει να πάρει τον τίτλο του «μοιραίου» παίκτη του ματς, αφού και πάλι σε μια ξαφνική αντεπίθεση βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Εμπεντε αλλά το σουτ που επιχείρησε χτύπησε πάνω στον Γκούμα που έτρεξε προς την πορεία της μπάλας και κατέληξε κόρνερ.

Η «λύτρωση» για τους «πράσινους» ήρθε δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα όταν μετά από μια εξαιρετική φάση και συνδιασμό των Μόρις, Γκονζάλες, ο Σαλπιγγίδης με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Κηπουρό, ξεσηκώνοντας τους 8.000 περίπου οπαδούς των «πράσινων» σε έξαλλα πανηγύρια.
td> Συνέντευξη Τύπου
Δώνης: "Νομίζω οτι θα θυμηθώ τον κ. Όσιμ και θα πω οτι αυτό που μας κάνει φέτος η πόρνη η μπάλα, κάποια στιγμή θα γυρίσει γιατί είναι απίστευτο. Είμαστε τόσο καιρό με προβλήματα, το τελευταίο ήταν ο Βενέτης, που του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί χθες ήταν στο νοσοκομείο, ήρθε το μεσημέρι και κατάφερε να παίξει 90 λεπτά.

Είαμσταν πειθαρχημένοι και είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Απέναντι σε ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό πρέπει να πετύχεις γκολ για να πάρεις αποτέλεσμα. Νομίζω οτι έκανε καλό στους τρεις νεαρούς που έπαιξαν και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, ώστε να κλείσουμε την χρονιά με νίκη στους δυο αγώνες που απομένουν. Θέλω να πω καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, να εκπληρώσει τους στόχους του και να κατακτήσει το πρωτάθλημα".



Μουνιόθ: "Να σας πω κατ' αρχήν οτι ήταν δύσκολα, υποφέραμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη, αλλά τα καταφέραμε. Για συνθήκες που δεν γνωρίζω, ίσως λόγω απουσιών, η Λάρισα έπαιξε αμυντικά και μας δυσκόλεψε. Θα έλεγα οτι δεν παίξαμε καλά, είχαμε δυσκολίες, βεβαίως προσπαθήσαμε να εκμεταλλευθούμε όποια ευκαιρία είχαμε. Στο τελευταίο ημίωρο η Λάρισα κουράστηκε και εμείς καταφέραμε να πετύχουμε γκολ.

Βεβαίως στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα έτρεξε, έκανε οτι ήταν δυνατόν, όμως εμείς πετύχαμε γκολ και τελικά πήραμε τη νίκη. Δεν με ανησυχεί που φθάνουμε με δυσκολία στο γκολ, βλέπω την προπόνηση, υπάρχουν αγώνες και αυτού του τύπου, πάνω σε αυτό δουλεύουμε και γι' αυτό ψάχνω στην προπονήση να πετύχουμε να κερδίζουμε τους αντιπάλους με μεγαλύτερη ευκολία.

Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε με πέντε μέσους, χωρίς ν'αφήσει χώρους, προσπαθήσαμε να παίξουμε γρήγορα, ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός και αυτό ευνοεί τον αμυνόμενο, ενώ δεν κάναμε και τις απαραίτητες κινήσεις για να δημιουργήσουμε δυσκολίες στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να μην έρθει και γρήγορα το γκολ.

Θα σκεφθούμε το επόμενο παιχνίδι στο Παρίσι, μετά την Κέρκυρα και έχουμε χρόνο να σκεφθούμε το Αιγάλεω που θ' αντιμετωπίσουμε εντός έδρας. Η επιστροφή του Έκι είναι πολύ σημαντική για τον ίδιο, τους οπαδούς και την ομάδα. Ήταν δύσκολος αγώνας, όμως εδώ και 2-3 εβδομάδες προπονείται με την ομάδα και πιστεύω οτι θα είναι σε θέση ν' αρχίσει να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Προσπαθήσαμε και παλέψαμε τον αγώνα με υπομονή, χωρίς ιδιαίτερη ταχύτητα, είχαμε τους τραυματισμούς, καταλήξαμε να παίζουμε με 9 παίκτες, όμως πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό".







Γκονζάλες: "Ασφαλώς και είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα ξανά. Αρχισα λίγο μουδιασμένα το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά έμπαινα όλο και πιο πολύ στον αγώνα. Το γόνατό μου ανταποκρίθηκε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και τον κ. Μήτσου που με βοήθησαν σε αυτή την περιπέτεια που είχα.

Ο κόσμος θέλει να κερδίσουμε και όταν δεν σκοράρεις γρήγορα κάποιο γκολ, λογικό είναι να δημιουργείται άγχος. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η μαζική άμυνα της Λάρισας μας δυσκόλεψε. Ευτυχώς, όμως, καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ της νίκης, έστω και στο τέλος".



Σαλπιγγίδης: "Όταν το γκολ μπαίνει στα τελευταία λεπτά, είναι μια μεγάλη νίκη. Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, πρέπει να είμαστε εναντίον της βίας και τους ρατσισμού. Το παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε σαν διασκέδαση".

Νταμπίζας: "Νομίζω οτι το δικαίωμα να πάρουμε κάτι θετικό απο το παιχνίδι μας το στέρησε το διαιτητικό τρίο. Είναι άξιοι συγχαρητηριών με τέτοιες διαιτησίες, δίνετε περισσότερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα".

Αλωνεύτης: "Ήταν θέλημα Θεού να χάσουμε, προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να φθάσουμε στο γκολ αλλά δεν τα καταφεραμε. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύθηκε μια ολιγωρία και κατάφερε να σκοράρει. Είναι μια μεγάλη ομάδα και στην πορεία υα δείξει τι αξίζει".
td> Όλα τα λεφτά...
Η σωτήρια απόκρουση του Πιερ Εμπεντε στο 21’ και ενώ το σκορ ήταν 0-0. Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ που μέχρι εκείνο το λεπτό είχε ακουμπήσει μια φορά την μπάλα έκανε μια καθοριστική απόκρουση στο τετ α τετ με τον Διγκόζη, διατηρώντας έτσι το μηδέν παθητικό σε ένα κρίσιμο σημείο του ματς.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την «παγωμένη» ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Περίπου 7.000-8.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» συμπαραστάθηκαν στους παίκτες της ομάδας τους, δείχνοντας με την απουσία τους την απογοήτευση από τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις τους αλλά και την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
td> To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
3' Τραυματισμός Λάρισα Καλαντζής
Ο Καλαντζής βρέθηκε στο έδαφος και οι παίκτες του Παναθηναϊκού παραχώρησαν πλάγιο. Όμως δεν ήταν κάτι σοβάρο και ο αγώνας συνεχίζεται...
5' Σχόλιο
Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να πιέσουν ψηλά για να δυσκολέψουν την Λάρισα.
8' Οφσάιντ Λάρισα Καλαντζής
Ο Γκαλίτσιος έκανε την μακρινή πάσα για τον Καλαντζή, όμως ο επιθετικός της Λάρισας υποδείχθηκε σε θέση οφσάϊντ.
10' Οφσάιντ Λάρισα Καλαντζής
Νεά πάσα για τον Καλαντζή, όμως και πάλι υποδείχθηκε σε θέση οφσάϊντ.
11' Φάουλ Παναθηναϊκός Μπόβιο
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πίεσαν προς την περιοχή της Λάρισας, όμως ο Μπόβιο έκανε φάουλ.
13' Φάουλ Παναθηναϊκός Παπαδόπουλος
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προσπάθησε ν' αποφύγει τον Μπασιλά, δεν τα κατάφερε, αλλά κέρδισε το φάουλ.
14' Φάουλ Παναθηναϊκός Βίκτορ
Ο Βίκτορ εκτέλεσε το φάουλ, ο Κηπουρός δεν είχε καλό οπτικό πεδίο, όμως κατάφερε ν' απομακρύνει.
18' Φάουλ Παναθηναϊκός Τζιόλης
Ο Ρομέρο συνδυάστηκε με τον Τζιόλη που κέρδισε φάουλ. Ο Βίκτορ εκτέλεσε, όμως ο Κηπουρός δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.
19' Κόρνερ Λάρισα Γκίκας
Ο Γκίκας έκανε μακρινό σουτ με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε και στους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και κατέληξε κόρνερ.
20' Κεφαλιά Λάρισα Νταμπίζας
Το κόρνερ εκτελέστηκε, ο Νταμπίζας έκανε κεφαλιά, όμως ο Εμπέντε μπλόκαρε με άνεση.
21' Σουτ Παναθηναϊκός Τζιόλης
Ο Ρομέρο έκανε την σέντρα απο τα δεξιά, ο Τζιόλης επιχείρησε σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
23' Τραυματισμός Παναθηναϊκός Μπόβιο
Διακοπή στον αγώνα, καθώς ο Μπασιλά πάτησε τον Μπόβιο και ο Βραζιλιάνος μέσος είναι στο έδαφος. Ο μέσος του "τριφυλλιού" επέστρεψε στον αγώνα.
29' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Σέριτς
Ο Σέριτς αντικρίζει κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Γκαλίτσιο.
30' Σουτ Λάρισα Διγκόζης
Ο Τζιόλης έκανε λάθος, ο Διγκόζης βγήκε μόνος του απέναντι απο τον Εμπέντε, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει, καθώς στο σουτ που επιχείρησε ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας απομάκρυνε την μπάλα.
33' Σουτ Παναθηναϊκός Παπαδόπουλος
Ο Σαλπιγγίδης βγήκε απο τα δεξιά της περιοχής της Λάρισας, έκανε την παράλληλη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Παπαδόπουλος επιχείρησε πλασέ, όμως η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά της εστίας της Λάρισας.
36' Σουτ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Βίκτορ έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Σαλπιγγίδη, εκείνος απέφυγε τον Φέρστερ και επιχείρησε σουτ, όμως η μπάλα πέρασε έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Κηπουρού.
41' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Σέριτς έκανε σέντρα απο τ' αριστερά, ο Σαλπιγγίδης έκανε κεφαλιά στο ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
42' Φάουλ Λάρισα Χατζηλιόντας
Ο Χατζηλιόντας πίεσε τον Βίκτορ, όμως αντί να κλέψει την μπάλα υπέπεσε σε παράβαση.
43' Φάουλ Παναθηναϊκός Παπαδόπουλος
Ο Παπαδόπουλος έχασε την μπάλα απο τον Γκίκα και στην προσπάθεια του να την κερδίσει, υπέπεσε σε φάουλ έξω απο την περιοχή της Λάρισας.
44' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Βίκτορ άλλαξε το παιχνίδι για τον Ρομέρο απο τα δεξιά, ο Αργεντινός μέσος έκανε ιδανική σέντρα για τον Σαλπιγγίδη, όμως η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Κηπουρού.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Δυο λεπτά ο επιπλέον χρόνος.
45' Λήξη ημιχρόνου
Έντονες αποδοκιμασίες απο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Σουτ Παναθηναϊκός Βίκτορ
Ο Βίκτορ προωθήθηκε και επιχείρησε μακρινό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω απο την εστία του Κηπουρού.
47' Κόρνερ Παναθηναϊκός Φέρστερ
Ο Ρομέρο προσπάθησε να δώσει στον Βίκτορ, όμως ο Φέρστερ βγήκε πρώτος στην μπάλα και παραχώρησε κόρνερ.
50' Σχόλιο
Ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πιέζει την Λάρισα για να φθάσει στο γκολ.
54' Σουτ Λάρισα Διγκόζης
Ο Διγκόζης επιχείρησε ένα μακρινό σουτ χωρίς τύχη.
55' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ίβανσιτς στην θέση του Ρομέρο.
56' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Αυτό που περίμεναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έγινε πραγματικότητα. Ο Έκι Γκονζάλες μετά απο 4 μήνες και 7 ημέρες απουσίας, μπήκε στην θέση του Τζιόλη και γνώρισε την αποθέωση...
58' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Διπλή αλλαγή και για την Λάρισα, με τους Κυπαρίσση και Αλωνεύτη να αντικαθιστούν τους Χατζηλιόντα και Πούτα αντίστοιχα.
59' Κόρνερ Λάρισα Αλωνεύτης
Ο Αλωνεύτης βγήκε στην αντεπίθεση απο τ' αριστερά, δεν κατάφερε να βγάλει την σέντρα, αλλά κέρδισε το κόρνερ.
59' Σουτ Λάρισα Φέρστερ
Ο Αλωνεύτης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φέρστερ βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι και έκανε σουτ, η μπάλα όμως πέρασε λίγο πάνω απο την εστία του Εμπέντε.
61' Σουτ Λάρισα Αλωνεύτης
Ο Αλωνεύτης βγήκε και πάλι στην αντεπίθεση, έκανε διαδοχικές προσποιήσεις και επιχείρησε σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
62' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Ο Σαλπιγγίδης έκανε σέντρα απο τα δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας, όμως οι αμυντικοί της Λάρισας παραχώρησαν κόρνερ.
63' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Βίκτορ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σαλπιγγίδης έκανε κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
67' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Μάντζιος στην θέση του Βίκτορ.
69' Άουτ Παναθηναϊκός Μπόβιο
Ο Μπόβιο εκτέλεσε φάουλ απο μακρινή απόσταση, η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά απο την εστία του Κηπουρού.
71' Σχόλιο
Ο Παναθηναϊκός είναι πιο κινητικός, όμως δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει ευκαιρίες.
72' Σουτ Λάρισα
Ο Αλωνεύτης βγήκε και πάλι στην αντεπίθεση απο τ' αριστερά, έκανε την παράλληλη σέντρα, όμως ο Κυπαρίσσης δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας για ελάχιστα εκατοστά.
73' Τραυματισμός Παναθηναϊκός Μάντζιος
Ο Μάντζιος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου, καθώς τραυματίστηκε στα πλευρά. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού επέστρεψε στον αγώνα.
76' Σουτ Λάρισα Διγκόζης
Ο Αλωνεύτης και πάλι απο τ' αριστερά, γύρισε στο ύψος της περιοχής για τον Διγκόζη, που επιχείρησε σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
78' Άουτ Παναθηναϊκός
Ο Ίβανσιτς εκτέλεσε φάουλ απο τα δεξιά, η μπάλα λίγο πάνω απο την εστία του Κηπουρού.
79' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Μπασιλά
Ο Μπασιλά αντικρίζει κάρτα για μαρκάρισμα στον Παπαδόπουλο.
80' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Γκίκας
Κάρτα στον Γκίκα για καθυστέρηση.
83' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Ζιάγκας στην θέση του Καλαντζή.
83' Σουτ Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
Ο Ίβανσιτς έκανε μακρινό σουτ, ο Κηπουρός έπεσε στην γωνία και μπλόκαρε.
85' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Ο Ίβανσιτς εκτέλεσε κόρνερ, στα χέρια του Κηπουρού.
86' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Γκούμας
Κάρτα στον Γκούμα για μαρκάρισμα στον Αλωνεύτη.
87' Σουτ Παναθηναϊκός Παπαδόπουλος
Ο Παπαδόπουλος έκανε μακρινό σουτ, ο Κηπουρός έδιωξε με γροθιές.
88' Γκολ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Μόρις έκανε κεφαλιά μεσά στην περιοχή, ο Γκονζάλες με τακουνάκι έδωσε στον Σαλπιγγίδη και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Κηπουρό.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Πέντε λεπτά ο επιπλέον χρόνος. Ο Παναθηναϊκός παίζει με 9 παίκτες, καθώς είναι τραυματίες οι Μάντζιος και Γκούμας.
90' Τραυματισμός Παναθηναϊκός Μάντζιος
Ο Μάντζιος δεν μπορεί άλλο και αποχωρεί με φορείο.
90' Λήξη αγώνα





















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ