ΑΕΛ

Παναθηναϊκός-Λάρισα 3-1

Παναθηναϊκός-Λάρισα 3-1
ομαδικη πανηγυρικο

Οι παίκτες του ΠΑΟ... συμμορφώθηκαν με τις επιταγές Πατέρα και επικράτησαν 3-1 της Λάρισας (vid)

Μετά την "καταιγιστική" ομιλία του προέδρου Νίκου Πατέρα, στην προπόνηση της Παρασκευής, οι "πράσινοι" έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο στο κυριότερο μέρος του αγώνα, αν και πάλι είχαν ένα "νεκρό" διάστημα στις αρχές της επανάληψης που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει. Τελικά πήραν την νίκη και πλέον έχουν το μικρό προβάδισμα μετά την νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα.
Βαθμολογία

Παναθηναϊκός 9
ΑΕΚ 8
ΠΑΟΚ 6
Λάρισα 0






Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ (68' Μάτος), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (68' Νίνης), Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα (82' Κλέιτον), Σαλπιγγίδης.

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βράνιτς, Μπουκουβάλας, Ααράμπ, Φεράρι, Ίλιτς (56' Σαρμιέντο), Κατσιαρός, Πάρα, Φωτάκης, Μετίν (78' Βλασόπουλος), Ιγκλεσίας (56' Γιαννακόπουλος), Ζουράφσκι.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Σταθόπουλος Γ. (Αχαϊας)

Κίτρινες: - / Φωτάκης

Κόκκινες: -
Με μια ματιά


Στο ίδιο μοτίβο μα το ματς κόντρα στην ΑΕΚ παρέταξε την ομάδα του κόντρα στην Λάρισα, ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός είχε και πάλι τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς της Τετάρτης στην ενδεκάδα του με τους Μουν, Ρουκάβινα και Χριστοδουλόπουλο στο βασικό σχήμα αντί των Νίλσον (τραυματίας), Σιμάο (τιμωρημένος) και Μάντζιος (αλλαγή τακτικής) που ήταν αρχικές επιλογές στο ματς με την "Ενωση".

Στην πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίμησε να αφήσει στον πάγκο του "πρωτοκλασσάτα" ονόματα όπως ο Νταμπίζας και ο Γιαννακόπουλος ενώ οι σημαντικές απουσίες τον ανάγκασαν να χρησιμοποιήσει παίκτες με όχι πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής όπως ο Βράνιτς, ο Ααράμπ και ο Φεράρι. Σε ότι αφορά το σχήμα 4-3-2-1 και τον Ζουράφσκι στην "γραμμή κρούσης" να έχει βοήθεια από τους Πάρα και Μετίν και Ιλιτς που ήταν πίσω του στον σχηματισμό.

Μετά τα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα και κυρίως με την "καταιγιστική" ομιλία με "σκληρά" λόγια από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Πατέρα προς τους παίκτες, οι "πράσινοι" δεν είχαν περιθώρια βαθμολογικής απώλειας αλλά και μη θετικής εικόνας κόντρα στους "βυσσινί". Ετσι από την αρχή ξεκίνησαν να πιέζουν τους αντιπάλους τους και η πρώτη απειλητική προσπάθεια ήρθε στο 5' από στημένη φάση και το φάουλ του Καραγκούνη να αποκρούει σε κόρνερ ο πορτιέρο της ΑΕΛ.

Ενας από τους παίκτες που δέχθηκε τις παρατηρήσεις του Νίκου Πατέρα ήταν και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για τις χαμένες ευκαιρίες που είχε στο ενεργητικό του. Ο διεθνής επιθετικός στην πρώτη του απειλητική φάση στο 10', μετά το κόρνερ του Καραγκούνη κινήθηκε σωστά στην περιοχή και με "καρφωτή" κεφαλιά νίκησε τον Βράνιτς και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Το γρήγορο γκολ έλυσε ακόμα περισσότερο τα πόδια των γηπεδούχων που "απλώθηκαν" στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας με περισσότερη σιγουριά έδειχναν ένα καλύτερο και διαφορετικό πρόσωπο από το ματς της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη απείλησαν για πρώτη φορά και μετά από ωραίο συνδιασμό μ' ένα σουτ του Φωτάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ήταν εκεί και σταμάτησε εντυπωσιακά την μπάλα διώχνοντας σε κόρνερ. Ενα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο από τους "βυσσινί". Στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον σκόρερ του 1-0, Σαλπιγγίδη, αλλά το σουτ που επειχείρησε μπλόκαρε ο Κροάτης τερματοφύλακας που έπεσε στην σωστή του γωνία.

Στο 22' ο Καραγκούνης που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα στα πρώτα λεπτά, εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή ωστόσο η μπάλα βρήκε στο εξωτερικό μέρος των διχτύων κάνοντας μια μερίδα των φίλων της ομάδας από την οπτική τους θέση να πανηγυρίσουν. Ο αρχηγός των "πράσινων" όμως πήρε το "αίμα" του πίσω τρία λεπτά αργότερα. Με αριστουργηματικό φάουλ σχεδόν στην ίδια θέση στο 25', έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βράνιτς διαμορφώνοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού και την πάροδο του ημίωρου, ο ρυθμός έπεσε και από τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν είτε με οργανωμένες επιθέσεις είτε με προσωπικές ενέργειες (Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης και Γκάμπριελ) να απειλήσουν και να φτάσουν σ' ένα γκολ ακόμα. Την ίδια ώρα οι "βυσσινί" δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα καλύτερο από το να διατηρούν το σκορ αυτό και να αναλώνουν τον χρόνο. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 40' και πάλι με πρωταγωνιστή τον αρχηγό του "τριφυλλιού" να σουτάρει δυνατά και η μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι "πράσινοι" είχαν πρώτοι μια καλή φάση όταν ο Ρουκάβινα "έστρωσε" στον Γκάμπριελ που σούταρε απευθείας αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ στο 49'. Η φάση αυτή αντί να ανεβάσει ψυχολογικά τους γηπεδούχους λειτούργησε αντιστρόφως ανάλογα. Ουσιαστικά, η ΑΕΛ μετά το πρώτο 5λεπτο της επανάληψης ανέβασε την απόδοσή της και άρχισε να απειλεί.

Στο 54' οι φιλοξενούμενοι σε μια φάση που κανείς δεν φαντάζονταν την κατάληξή της, μείωσε το σκορ, όταν ο Φωτάκης άλλαξε με σέντρα το παιχνίδι, ο Μουν δεν "πήδηξε" και ο Μετίν με κεφαλιά νίκησε τον Γκαλίνοβιτς στην "κλειστή" του γωνία. Ετσι, η Λάρισα ξαναμπήκε στο ματς μεταφέροντας και πάλι το άγχος στο αντίπαλο στρατόπεδο. Την ίδια ώρα στον πάγκο των "βυσσινί" σήμανε συναγερμός με τον τεχνικό της ΑΕΛ, να ενισχύει την ομάδα του με τους Σαρμιέντο και Γιαννακόπουλο (με τον Stelios να αποδοκιμάζεται).

Οι αλλαγές αυτές βοήθησαν σημαντικά στην ανάπτυξη των "βυσσινί" που σε διάστημα 3 λεπτών (61' και 64') ατύχησαν να φτυάσουν σε ισοφάριση με τους Μετίν, Φωτάκη και Γιαννακόπουλο (σε κενή εστία) να αστοχούν να ανατρέψουν τα δεδομένα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Χενκ Τεν Κάτε διαπιστώντας ότι η ομάδα του "χωλαίνει" και άρχισαν οι δικαιολογημένες "μουρμούρες" της εξέδρας, απέσυρε τους Γκάμπριελ και Καραγκούνη (που έδειχνε να απορεί) και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Μάτος και Νίνη δίνοντας "ανάσες" και φρεσκάδα στην ανάπτυξή του.

Αυτό το γεγονός βοήθησε τελικά και μάλιστα, οι "πράσινοι" κατάφεραν πιέζοντας για ένα διάστημα δεκάλεπτο να φτάσουν σ' ένα ακόμα γκολ που εδραίωσε την δεύτερη νίκη τους στα πλέι-οφ.

Στο 73' ο Σπυρόπουλος έκανε την σέντρα από τ' αριστερά και ο Ρουκάβινα στην πλάτη των αμυντικών της ΑΕΛ, πετάχτηκε και με προβολή πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με τον Κροάτη επιθετικό να πανηγυρίζει με τον Μουν στο κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν μέχρι το φινάλε ήταν ένα σουτ του Πάρα στο 86' με τον Γκαλίνοβιτς εντυπωσιακά να μπλοκάρει.

Ο Παναθηναϊκός είχε μία ακόμα ευκαιρία στις καθυστερήσεις προκειμένου να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-1, αλλά το πλασέ του Κλέιτον, ύστερα από ασταθή απόκρουση του Βράνιτς, κατέληξε άουτ, αφού πρώτα είχε βρει στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Παναθηναϊκός-Λάρισα 3-1



Συνέντευξη Τύπου


Χενκ Τεν Κάτε (Παναθηναϊκός): " (Μετά την καταιγιστική ομίλια του Πατέρα ευχαριστηθήκατε από το θέαμα σήμερα) Δεν ξέρω αν έχει να κάνει η παρουσία του προέδρου, ο Παναθηναϊκός είναι μια επαγγελματική ομάδα και ποτέ δεν ξέρεις αν θα βοηθήσει και ένα τέτοιος τρόπος.

(Είστε ευχαριστημένος σήμερα): Ναι, είμαι ευχαριστημένος. Σε μερικά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά. Και ειδικά με τέτοιες συνθήκες όπως η υγρασία και και η ζέστη δεν βοηθούν σημαντικά.

(Για αλλαγή Καραγκούνη και δυσφορία): Δεν θέλω να σχολιάζω δημοσίως τι συζητάει με τους παίκτες του. Ο Καραγκούνης έχει ήδη 6 κάρτες και ήθελα να τον προφυλάξω να μην πάρει νέα και χάσει τα δύο ματς τα επόμενα. Ακόμα από το ημίχρονο σκέφτονταν να τον αλλάξει αφού έχει παίξει σερί σε τρία ματς χωρίς να γίνει αλλαγή και δείχνει κόπωση.

Παίζει με το συναίσθημα και προσφέρει πολλά έτσι στην ομάδα. Λυπάμαι που το λέω και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και εκείνος με μένα.

(Εχετε πρόβλημα με Γκούμα, αφού δεν έχει παίξει από τον β' γύρο) Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Υπάρχουν τραυματισμοί. Επιλέγει 18 από τους 24 και ο Ντέιβιντ είναι καλύτερος σε κατάσταση αυτή την στιγμή.

(Με απώλειες Σίλβα και Σιμάο, ο Μάτος μπορεί να παίξει 90 λεπτά) Θα πρέπει να περιμένουμε. Είμαι ευχαριστημένος που έπαιξε σήμερα και θα δούμε αν μπορεί να παίξει όλο το ματς.

(Τι μεσολάβησε και ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιο πολύ ) Είχαμε μια μέρα επιπλέον ξεκούραση σε σχέση με μετα με Τούμπα. Βελτιώνομαι και στα ελληνική γι' αυτό προσέχετε τι γράφετε.

(Αν παρακολουθεί τα διοικητικά και αν έχετε παραδώσει τον απολογισμό σας) Δεν είναι και τόσο καλός στα ελληνικά να παρακολουθεί τα πάντα. Και επιπλέον θέλω να μείνω συγκεντρωμένος σ' αυτό που κάνω με την ομάδα.

(Είναι συγκεντρωμένος στην δουλειά του ή τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν ακόμα και για την παραμονή του) Γι' αυτό έδωσα την συνέντευξη. Ημουν σαφής, ίσως απαντηθούν μερικά από τα ερωτήματά σας.















".

Μαρίνος Ουζουνίδης (Λάρισα): " Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ από στημένες φάσεις και ο Παναθηναϊκός έλεγχε συνεχώς το παιχνίδι. Εμείς νομίζαμε ότι μπήκαμε έτσι στα πλέι-οφ και η άμυνα μας δεν ήταν καλή. Εχουμε κακή συγκέντρωση. Οταν χάνεις όλες τις μονομαχίες δεν μπορείς να ελπίζεις.

Μετά το 2-1 είχαμε μια ευκαιρία να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός δίκαια πήρε την νίκη. Στα επόμενα δύο ματς στην έδρα μας θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την συμπαράσταση. Να πάρουμε δύο νίκες ή να παίξουμε με καλύτερο τρόπο.

Από την προηγούμενη αγωνιστική είχε καθοριστεί η συνέχεια ειδικά μετά την ΑΕΚ που χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε κάτι και τα παιδιά απογοητεύθηκαν. Δεν είναι εύκολο να παίζεις χωρίς στόχο με το ίδιο πάθος. Εγω τους είπα να παίξουν να ευχαριστηθούν και παράλληλα να αποδείξουν οτι μπορούν να πετύχουν κάτι.

Θα αλλάξουν πολλοί παίκτες στην ομάδα. Πολλοί έχουν συμφωνήσει με άλλες ομάδες. Η διοίκηση και γω έχω επικεντρωθεί να βρούμε παίκτες αφού θα φύγουν στηρίγματα της φετινής χρονιάς από τον σύλλογο.

Ο Αράαμπ ήταν το ένα θετικό στοιχείο που βγήκε από το παιχνίδι. Την νέα χρονια πιστεύω να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την θέση του στην ενδεκάδα.







".

Εισιτήρια: 9727 - Εισπράξεις: 130.439 ευρώ

Όλα τα λεφτά...
Το πάθος και τα ψυχικά απωθέματα του αρχηγού Καραγκούνη που σκόραρε και έδειξε ότι "οδηγεί" τους "πράσινους" στον στόχο τους.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Η απουσία του κόσμου καθώς μετά και το ματς με την ΑΕΚ οι περισσότεροι είχαν απογοητευθεί από το άσχημο θέαμα των "πράσινων". Ακόμα το "νεκρό" διάστημα στην επανάληψη για τους γηπεδούχους που αυτή την φορά δεν το "πλήρωσαν". Ακόμα τις αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών στον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Λάρισα
Μαρίνος Ουζουνίδης: Βράνιτς, Μπουκουβάλας, Ααράμπ, Φεράρι, Ίλιτς, Κατσιαρός, Πάρα, Φωτάκης, Μετίν, Ιγκλεσίας, Ζουράφσκι.
Η 11άδα των γηπεδούχων Παναθηναϊκός
Χενκ Τεν Κάτε: Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδης.
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Γ.Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Βοηθοί: Χ.Μπαλτάς (Αχαΐας), Χ.Σωτηρόπουλος (Αχαΐας).

1' Έναρξη αγώνα
4' Σχόλιο
Αρκετές πάσες από τους παίκτες της Λάρισας, αλλά δεν μπορούν να βρουν ελεύθερο χώρο.
6' Φάουλ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κραγκούνη, όμως ο Βράνιτς πέφτει χαμηλά και αποκρούει.
6' Κόρνερ
7' Κόρνερ Παναθηναϊκός
8' Σχόλιο
Επιθετικός ο Παναθηναϊκός, πιέζει τη Λάρισα στην "καρδιά" της μεγάλης περιοχής.
8' Κόρνερ Παναθηναϊκός
3ο για τους "πρασίνους".
9' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Άλλο έναν κόρνερ υπέρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς.
10' Γκολ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Εκτέλεση κόρνερ του Καραγκούνη και καταπληκτική κεφαλιά του Σαλπιγγίδη, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βράνιτς.
15' Ευκαιρία Λάρισα Φωτάκης
Ωραίο σουτ του Φωτάκη, όμως ο Γκαλίνοβιτς εκτινάχθηκε εντυπωσιακά και απομάκρυνε.
16' Κόρνερ Λάρισα
17' Σουτ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ξαφνικό, δυνατό, συρτό σουτ του Σαλπιγγίδη, όμως ο Βράνιτς μπλόκαρε.
20' Κόρνερ Παναθηναϊκός
22' Φάουλ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Γλυκιά εκτέλεση, με φάλτσο, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το ορίζοντιο δοκάρι.
25' Γκολ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, πέρασε την μπάλα από το τείχος και ο Βράνιτς δεν μπόρεσε να αντιδράσει παρόλο που η μπάλα κατευθύνθηκε στη γωνία που είχε κλείσει ο τερματοφύλακας της Λάρισας.
34' Σχόλιο
Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα μετά και το 2ο τέρμα του Παναθηναϊκού.
36' Κόρνερ Λάρισα
36' Κόρνερ
2ο συνεχόμενο κόρνερ για τη Λάρισα.
40' Σουτ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Μακρινό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.
43' Σουτ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Κακό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.
44' Κόρνερ Παναθηναϊκός
45' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Φωτάκης
Για μαρκάρισμα από πίσω στον Καραγκούνη.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Στη σέντρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
46' Σχόλιο
Η βαθμολογία των πλέι-οφ, όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή:
Παναθηναϊκός 9
ΠΑΟΚ 6
ΑΕΚ 5
Λάρισα 0

Ο ΠΑΟΚ παίζει στις 21:15 με την ΑΕΚ.





49' Σουτ Παναθηναϊκός Γκάμπριελ
Καλό σουτ του Βραζιλιάνου, η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Βράνιτς.
54' Γκολ Λάρισα Μετίν
Σέντρα του Φωτάκη από τα δεξιά, ο Μετίν πήρε την κεφαλία, ο Γκαλίνοβιτς έπεσε την ακούμπησε αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ.
56' Αλλαγή παίκτη Λάρισα 2πλή αλλαγή
Ο Γιαννακόπουλος στη θέση του Ίλιτς και ο Σαρμιέντο στη θέση του Ιγκλέσιας.
62' Κόρνερ Παναθηναϊκός
64' Ευκαιρία Λάρισα Φωτάκης-Γιαννακόπουλος
Σουτ σε πρώτο χρόνο από τον Φωτάκη, αιφνιδιάζεται ο Γκαλίνοβιτς που αποκρούει και στη συνέχεια φτάνει η μπάλα στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος μόνος του πλασάρει και στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
68' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός 2πλή αλλαγή
Ο Μάτος στη θέση του Γκάμπριελ και ο Νίνης περνάει στη θέση του Καραγκούνη.
69' Σουτ Παναθηναϊκός Μάτος
Σουτ του Βραζιλιάνου απέκρουσε εύκολα ο Βράνιτς.
69' Κόρνερ Παναθηναϊκός
70' Κόρνερ Παναθηναϊκός
70' Κόρνερ Παναθηναϊκός
3ο συνεχόμενο για τον Παναθηναϊκό
73' Γκολ Παναθηναϊκός Ρουκάβινα
Ωραία σέντρα από τα αριστερά του Σπυρόπουλου και ο Ρουκάβινα έκανε την κίνηση και από πολύ κοντά με πλασέ έκανε το 3-1 για τον Παναθηναϊκό.
78' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Βλασόπουλος στη θέση του Μετίν
82' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Κλέιτον στη θέση του Ρουκάβινα
90' Σουτ Παναθηναϊκός Μάτος
Μακρινό σουτ του Βραζιλιάνου, αλλά η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
+3 λεπτά
93' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Κλέιτον
Λάθος του Βράνιτς, ο Κλέιτον έκανε ένα αδύναμο σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
93' Λήξη αγώνα
Η βαθμολογία στα πλέι-οφ:
Παναθηναϊκός 9
ΠΑΟΚ 6
ΑΕΚ 5
Λάρισα 0


ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Παίζουν στις 21:15

































































TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ