ΤΣΕΛΣΙ

Παναθηναϊκός: Με σημαντικές απουσίες η Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, αυτή είναι η αποστολή των μπλε

Παναθηναϊκός: Με σημαντικές απουσίες η Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, αυτή είναι η αποστολή των μπλε
Ο Μαντουέκε πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι στην Premier League @2024 AP IMAGES/ALASTAIR GRANT

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τους παίκτες που ταξίδεψαν με την αποστολή για το ματς της Πέμπτης (24/10, 19:45) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, από την οποία απουσιάζουν μερικά από τα μεγάλα ονόματα της ομάδας.

Την ήττα από τη Λίβερπουλ με 2-1 για την 8η αγωνιστική της Premier League θα επιδιώξει να αφήσει πίσω της η Τσέλσι στο προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (24/10, 19:45, COSMOTE SPORT 5HD, ANT1, LIVE από το SPORT24) για τη 2η στροφή της League Phase του Conference League.

Μερικές ώρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση οι μπλε ανακοίνωσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή και ταξίδεψαν στην Ελλάδα.

Από αυτή απουσιάζουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του λονδρέζικου συλλόγου και πυλώνες του αγωνιστικού πλάνου του Έντσο Μαρέσκα, όπως οι Μόισες Καϊσέδο, Νίκολας Τζάκσον Λέβι Κόλγουιλ, Μάλο Γκούστο και Ρις Τζέιμς.

Παράλληλα, όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, αφού δεν συμπεριλήφθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα της Τσέλσι, δικαίωμα συμμετοχές στα έξι παιχνίδια του ενιαίου ομίλου του Conference League δεν έχουν οι: Κόουλ Πάλμερ, Ρομέο Λάβια, Ουέσλεϊ Φοφανά και Μπεν Τσίλγουελ.

Αναλυτικά η αποστολή της Τσέλσι

Τερματοφύλακες: Σάντσεθ, Γιόργκενσεν, Μπέργκστρομ

Αμυντικοί: Ντισασί, Κουκουρέγια, Τοσίν, Μπαντιασίλε, Βέιγκα

Μέσοι: Φερνάντες, Κασαντέι, Τσουκουεμέκα, Ρακ-Σάκι, Ντιούσμπερι-Χολ

Επιθετικοι: Μαντουέκε, Μούντρικ, Νέτο, Φέλιξ, Ενκουκού, Σάντσο, Τζορτζ, Μέουκα, Γκούιου

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ