ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Σπόραρ, Βέρμπιτς, Βαγιαννίδη στην αποστολή για τις Σέρρες, εκτός για λόγους διαχείρισης οι Αράο, Τσέριν, Γεντβάι

Ο Σπόραρ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναιτωλικό
Ο Σπόραρ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναιτωλικό ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Φατίχ Τερίμ συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (11/02) τους Βαγιαννίδη, Σπόραρ και Βέρμπιτς. Αντίθετα, έμειναν εκτός Αράο, Τσέριν, Γεντβάι και Αϊτόρ. Αναλυτικά η αποστολή των πράσινων.

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο (10/02) στο Γ. Καλαφάτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό (11/02, 17:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ενισχυμένος με τους Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Γιώργο Βαγιαννίδη οι οποίοι ξεπέρασαν τους μυϊκούς τραυματισμούς τους κι επιστρέφουν στην "πράσινη" αποστολή μετά από απουσία 5, 4 και 2 αγώνων αντίστοιχα, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στον κυριακάτικο (11/2, 17:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι τρεις παίκτες προπονήθηκαν ξανά σε φουλ ένταση και το πρωί του Σαββάτου (10/2) και είναι 100% διαθέσιμοι για τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος επέλεξε να προφυλάξει και να ξεκουράσει βασικούς -αλλά και πολύ επιβαρυμένους από σερί αγώνες- παίκτες όπως ο Γουίλιαν Αράο, ο Άνταμ Τσέριν κι ο Τιν Γεντβάι, κάνοντας διαχείριση του δυναμικού του ενόψει του και του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου της Τετάρτης (14/2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Παράλληλα, εκτός για τρίτο σερί παιχνίδι έμεινε ο Αϊτόρ, με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας.

Άλλωστε, οι επιλογές που έχει στα χέρια του πλέον ο Τερίμ είναι πολύ περισσότερες καθώς έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι τραυματίες και το απουσιολόγιό του να περιορίζεται μόνο στις απουσίες των Φώτη Ιωαννίδη (έκανε ξανά ατομικό) και Φίλιπ Τζούριτσιτς (έκανε θεραπεία, θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (10/2) περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας, ασκήσεις κατοχής μπάλας κι ανάπτυξη παιχνιδιού. Θεραπεία ακολούθησαν και οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τη λίστα για την αποστολή του αγώνα στις Σέρρες.

Αναλυτικά η αποστολή: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ