ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Πέρεθ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Ο Ρούμπεν Πέρεθ
Ο Ρούμπεν Πέρεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κομβικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (3/5, 20:00, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από το SPORT24) στη Λεωφόρο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει γνωστή την αποστολή των πρασίνων για το μεγάλο ντέρμπι

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (2/5) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (3/5, 20:00, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από το SPORT24) στο "Απόστολος Νικολαΐδης", στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τη λίστα της αποστολής του αγώνα, με τον Ρουμπέν Πέρεθ να συμπεριλαμβάνεται κανονικά σε αυτή.

Κανονικά υπολογίζονται επίσης, οι Τσέριν και Τσόκαϊ, με τον δεύτερο να έχει υποστεί ελαφρά διάσειση καο να παίρνει εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας (1/5).

Οι Τσέριν και Τσόκαϊ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους (λίγο πάνω απ’ το γόνατο ο πρώτος, στο κεφάλι ο δεύτερος) και θα είναι 100% διαθέσιμοι και υποψήφιοι για να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, ενώ ο Πέρεθ είναι καλύτερα μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο κι έχει πιθανότητες για να παίξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ (παρά τη δεδομένη επιβάρυνσή του), ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει ένεση. Κάτι που θα αποφασιστεί το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5) απ' τον Γιοβάνοβιτς.

Αντίθετα, εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος αρχηγός των πράσινων, Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος συμπλήρωσε τον αριθμό καρτών στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Πέρεθ, Κλέινχεϊσλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ