ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Αυτή είναι η τελική πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη, σύμφωνα με την A Bola

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI SPORTS

Παρά τις συνεχόμενες αρνητικές απαντήσεις από τον Παναθηναϊκό στις δύο επίσημες προτάσεις που έχει καταθέσει για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι έτοιμη να επιστρέψει με την τελευταία της προσπάθεια για να κάνει δικό της τον Έλληνα επιθετικό, όπως αναφέρει η πορτογαλική A Bola.

"Η θα τα καταφέρει ή θα αποχωρήσει". Αυτός είναι ο τρόπος που ξεκινάει το ρεπορτάζ της η ηλεκτρονική έκδοση στης "A Bola", αναφερόμενη στην προσπάθεια που κάνουν οι διοικούντες την Σπόρτινγκ να αποκτήσουν τον Φώτη Ιωαννίδη.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σύλλογος της Λισαβόνας δεν έχει να διαθέσει άλλο χρόνο στην επιχείρηση να πείσει τον Παναθηναϊκό να πουλήσει τον 24χρονο διεθνή επιθετικό και για αυτόν τον λόγο η επίσημη πρόταση των 25.000.000 ευρώ (20 εκατ. ευρώ φιξ ποσό και ακόμα 5 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων).

Οι Πορτογάλοι στέκονται στις δύο αρνητικές απαντήσεις που έλαβε η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ στις προτάσεις των 18.000.000 ευρώ αρχικώς και 20+3 εκατ. ευρώ ακολούθως, με τους "πράσινους" να εμμένουν στη θέση τους ότι "ο Ιωαννίδης δεν πωλείται".

Τέλος, η "A Bola" τονίζει ότι ο παίκτης έχει πειστεί να μετακομίσει στην πορτογαλική πρωτεύουσα, αφού έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο μέχρι το 2029.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ