ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Αυτό είναι το μεγάλο deal για τον Φακούντο Πελίστρι, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Αυτό είναι το μεγάλο deal για τον Φακούντο Πελίστρι, σύμφωνα με τον Ρομάνο
Facundo Pellistri AP PHOTO/JULIA NIKHINSON

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με νέο του tweet αναφέρει πως η μεταγραφή του Πελίστρι στον Παναθηναϊκό είναι κλεισμένη, αποκαλύπτοντας και οικονομικά στοιχεία του deal.

Ο Παναθηναϊκός πλησιάζει σε μία μεγάλη μεταγραφή. Οι πράσινοι κάνουν δικό τους τον Φακούντο Πελίστρι, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει σε tweet του πως το deal είναι κλεισμένο.

Ο Ιταλός μεταγραφολόγος μιλάει και για τις οικονομικές πλευρές της συμφωνίας. Το τριφύλλι θα εκταμιεύσει το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό του, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του βήματα στην εθνική με τον Ντιέγκο Αλόνσο και είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρει πολύ καλά, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να παίζει καταλυτικό ρόλο για την απόκτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από το 2014 και την ηλικία των 11, ο 22χρονος πλέον Φακούντο Πελίστρι ανήκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας που αγάπησε, της Πενιαρόλ. Τον Οκτώβριο του 2020 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον αγόρασε για 8.5 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα μέχρι και σήμερα έχει 25 συμμετοχές με τους "κόκκινους διαβόλους". Αγωνίστηκε επίσης δανεικός στην Αλαβές (35 παιχνίδια), όπου έδωσε μεγάλη μάχη για την παραμονή στη La Liga, ενώ πέρσι πέρασε το δεύτερο κομμάτι της σεζόν στη Γρανάδα (15 συμμετοχές, δύο γκολ, δύο ασίστ).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ