ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Αυτό είναι το ποσό της αγοράς του Τετέ από τη Γαλατάσαραϊ

Ο Τετέ με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ
Ο Τετέ με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ ANP/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Αυτό είναι το ποσό που στοίχισε στον Παναθηναϊκό η απόκτηση του Τετέ από τη Γαλατάσαραϊ, όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα.

Μία πολύ σημαντική παράμετρο που αφορά το οικονομικό σκέλος της μεγάλης μεταγραφής του Τετέ στον Παναθηναϊκό, έφερε στη δημοσιότητα το πρωί της Πέμπτης (25/7) η Γαλατάσαραϊ.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε πως το κόστος της μετακίνησης του Βραζιλιάνου εξτρέμ ήταν 4.750.000 ευρώ.

Η τουρκική ομάδα, όπως και κάθε σύλλογος στη γειτονική χώρα είναι υποχρεωμένος να δηλώνει τα ακριβή ποσά κάθε μεταγραφής σε ειδική κρατική πλατφόρμα για λόγους διαφάνειας.

Μαζί με τις προμήθειες σε ατζέντηδες κ.ο.κ. η μεταγραφή του Τετέ κόστισε περίπου 5 εκατ. ευρώ και είναι η τρίτη ακριβότερη στην Ιστορία του Παναθηναϊκού μετά τους Μιχάλη Κωνσταντίνου (2001, 8,2 εκατ. ευρώ στον Ηρακλή) και Τζιμπρίλ Σισέ (2009, 8 εκατ. ευρώ στη Μαρσέιγ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γαλατάσαραϊ:

"Galatasaray Sportif A.Ş: Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Ματέους Καρντόσο ενημέρωσε την Πλατφόρμα Δημόσιας Αποκάλυψης (ΚΑΠ) ότι επετεύχθη συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του Λέμος Μαρτίνς.

Για το θέμα έγινε η ακόλουθη δήλωση:

Επετεύχθη συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του επαγγελματία μας ποδοσφαιριστή Ματέους Καρντόσο Λέμος Μαρτίνς.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταβάλει στην Εταιρεία μας καθαρό ποσό μεταγραφής 4.750.000 ευρώ.

Ανακοινώνεται στο κοινό με σεβασμό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ