ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Αυτό το ποσό προσφέρουν οι πράσινοι στην Ρίβερ για τον Ντίας, σύμφωνα με του Αργεντινούς

Claudio Echeverri of Argentina's River Plate plays the ball during a Copa Libertadores soccer match in Asuncion, Paraguay, Wednesday, April 24, 2024. (AP Photo/Jorge Saenz)
Ο Έντσο Ντίαζ @ 2024 JORGE SAENZ / AP IMAGES

Μετά την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον, ο Παναθηναϊκός κινείται για τη μεταγραφή αριστερού μπακ, με τους Αργεντινούς να συντηρούν την περίπτωση του Έντσο Ντίας της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του για να πει το "ναι" στην πρόταση των "πράσινων" για τον 28χρονο αμυντικό της.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το "μπαμ" με την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον, μία μεταγραφή που ολοκληρώθηκε κάτω από τα ραντάρ όλων ενισχύοντας το κέντρο της άμυνας της ομάδας με τον "Βασιλιά του Βορρά", όπως παρουσίασε η ΠΑΕ τον 30χρονο στόπερ.

Επόμενη κίνηση που βρίσκεται ψηλά στην ημερήσια διάταξη των "πράσινων" φαίνεται πως είναι η μεταγραφή ενός αριστερού μπακ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Γιάννης Παπαδημητρίου και το επιτελείο του είναι αυτή του Έντσο Ντίας της Ρίβερ Πλέιτ, με δημοσίευμα από την Αργεντινή να το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "lapaginamillonaria" τονίζει ότι ο σύλλογος του Μπουένος Άιρες έχει δεχθεί πρόταση 3.000.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό για την αγορά των δικαιωμάτων του 28χρονου Ντίας, ο οποίος πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Με τη σειρά τους οι "εκατομμυριούχοι" στοχεύουν στην αντικατάσταση του Αργεντινού, προκειμένου να "ξεκλειδωθεί" η υπόθεση και να μπορέσει ο παίκτης να ενταχθεί στο "τριφύλλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ