ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δυσκολεύει του Μπράμπετς, δεν "ψήνει" για την ώρα τον Άρη η πρόταση του τριφυλλιού

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς EUROKINISSI

Η πρόταση ύψους 1,8 εκατ. ευρώ συν μπόνους του Παναθηναϊκού για την αγορά του Γιακούμπ Μπράμπετς φαίνεται πως για την ώρα δεν "ψήνει" τον ιδιοκτήτη των κίτρινων, Θοδωρή Καρυπίδη, προκειμένου να υπάρξει deal.

Αν και φαινόταν ότι ο Γιακούμπ Μπράμπετς έπαιρνε τον δρόμο για τη Λεωφόρο, προκειμένου να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού, εντούτοις ο Θοδωρής Καρυπίδης έκανε δεύτερες σκέψεις και προς ώρας δεν προτίθεται να πει το "ναι" στους πράσινους. Με τα ισχύοντα δεδομένα, ο παίκτης παραμένει στον Άρη και υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη σεζόν.

Το τριφύλλι κατέθεσε πρόταση ύψους 1,8 εκατ. ευρώ συν μπόνους για την αγορά του ποδοσφαιριστή, ενώ προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Τσέχο διεθνή κεντρικό αμυντικό με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιό του. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης των κίτρινων αξιώνει περισσότερα χρήματα και βάζει "φρένο" στην πώληση του Μπράμπετς στον Παναθηναϊκό.

Πέρα από το οικονομικό, το "αγκάθι" που υπήρχε στην διαπραγμάτευση των δύο πλευρών, ήταν το γεγονός πως ο Άρης δεν έχει πολλές επιλογές για το κέντρο της άμυνάς του και στις 27 Ιουλίου δίνει τον πρώτο αγώνα του με την Αραράτ ή την Εγνάτια για τον β' προκριματικό του Conference League.

Οι "κιτρινόμαυροι" ψάχνουν δύο κεντρικούς αμυντικούς με έναν εξ αυτών να είναι ο Λίντσεϊ Ρόουζ, ούτως ώστε να ενισχυθούν πριν πουν το οριστικό ναι για την αποδέσμευση του Τσέχου διεθνή αμυντικού, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική το Μάρτιο του 2016. Από τότε μετράει 36 συμμετοχές και δύο γκολ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μένει να φανεί αν οι πράσινοι θα επιμείνουν και θα επανέλθουν με νέα πρόταση στον Άρη, γνωρίζοντας και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Πάντως, το διαφαινόμενο deal προς το παρόν μπαίνει στον "πάγο", αφού ο Καρυπίδης δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον Μπράμπετς με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την στιγμή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ