ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ένα βήμα από το deal με την Σπέτσια για τον Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ένα βήμα από το deal με την Σπέτσια για τον Ντραγκόφσκι
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι EUROKINISSI

Ο νέος κύκλος διαπραγμάτευσης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Σπέτσια έφερε το θέμα της μεταγραφής του Ντραγκόφσκι σε όριο... συμφωνίας η οποία αναμένεται να επικυρωθεί εντός της Παρασκευής (21/6).

Πέρασε από διάφορα στάδια εδώ και μέρες η όλη διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με την Σπέτσια για την εξαγορά του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ωστόσο, φαίνεται πως το όλο θέμα οδεύει πια προς... happy end με τον διεθνή Πολωνό γκολκίπερ να ετοιμάζεται για οριστική μετακόμιση στην Αθήνα για λογαριασμό του "τριφυλλιού".

Οι διαφωνίες και οι διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στα δύο κλαμπ τις τελευταίες μέρες πάνω σε επιμέρους όρους της μεταγραφής, φαίνεται πως πια έχουν ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό και ο Παναθηναϊκός με την Σπέτσια έχουν (ξανα)φτάσει σε όριο τελικής συμφωνίας.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές απ’ την Ιταλία, οι "πράσινοι" έχουν καταθέσει εδώ και ένα 24ωρο μία τελική φόρμουλα προς τους Ιταλούς για όλο το "πακέτο" της μεταγραφής του "Ντράγκο" κι εντός της αυριανής (21/6) ημέρας αναμένεται η τελική απάντηση της Σπέτσια σε νεότερη επικοινωνία που θα έχει ο Γιάννης Παπαδημητρίου με τη διοίκηση του ιταλικού κλαμπ.

Εάν δεν συμβεί κάτι πολύ... ανάποδο μέσα στις επόμενες ώρες –υπάρχει ως εκκρεμότητα ένας τελευταίος όρος- η Σπέτσια θα δώσει το "πράσινο φως" στον Ντραγκόφσκι για να αναχωρήσει απ’ την Πολωνία και να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 3 χρόνια. Βεβαίως, μέχρι να έρθει το τελικό "ΟΚ" από την Ιταλία, υπάρχει πάντα μία μικρή επιφύλαξη, καθώς και πριν από μία εβδομάδα οι δύο ομάδες είχαν φτάσει σε όριο συμφωνίας μετά τον πρώτο κύκλο διαπραγμάτευσης, όμως στην πορεία προέκυψαν... διαφωνίες.

Αυτή τη φορά, εντούτοις, το όλο θέμα δείχνει πια δρομολογημένο, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει ένα ποσό μικρότερο των 2 εκατ. ευρώ και τον Ντραγκόφσκι να ετοιμάζεται για να σφραγίσει την παραμονή του στο "τριφύλλι" έως το 2027, με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ