ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Επαφές για την απόκτηση του Άκπομ

Ο Τσούμπα Άκμπομ
Ο Τσούμπα Άκμπομ @2023 DANIEL COLE/AP IIMAGES

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Τσούμπα Άκμπομ με τη μορφή δανεισμού από τον Αίαντα.

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού. Οι πράσινοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ με την μορφή δανεισμού.

Οι συζητήσεις για τον δανεισμό του 28χρονου Άγγλου επιθετικού περιλαμβάνουν και οψιόν αγοράς από τον Αίαντα. Υπάρχει η πληροφορία, μάλιστα, πως ο παίκτης βρίσκεται καθοδόν για την Ελλάδα, χωρίς ακόμη να έχει διασταυρωθεί.

Ο Άγιαξ έχει αποκτήσει τον Βουτ Βέχορστ για τη θέση του κεντρικού επιθετικού και εφόσον οι υπάρχουν οι Μπρομπέι και Τραορέ, ο Άκπομ δεν θα έβρισκε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Έτσι, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι θετικός για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Άκπομ διαθέτει ένα βαρύ βιογραφικό. Πριν να έρθει στα μέρη μας είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ, Μπράιτον και Σεντ Τρουίντεν. Στον ΠΑΟΚ τη διετία 2018-2020, ενώ επέστρεψε στην Τούμπα δανεικός τη σεζόν 2021/22 από τη Μίντλεσμπρο το 2021. Με τον Δικέφαλο είχε 131 συμμετοχές σε όλες τις διοργαώσεις με 29 γκολ.

Το 2023 μετακόμισε στον Άγιαξ για το ποσό των 12,3 εκατομμυρίων ευρ, ενώ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028. Με τη φανέλα του Αίαντα έχει 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 18 γκολ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ