ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Η προσφορά της Λέστερ για τον Ιωαννίδη ωθεί την Σπόρτινγκ σε plan b, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο Παναθηναϊκός - Άγιαξ
Ο Φώτης Ιωαννίδης στο Παναθηναϊκός - Άγιαξ EUROKINISSI SPORTS

Η Λέστερ έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη, με την Σπόρτινγκ να αδυνατεί να ματσάρει τα χρήματα που δίνουν οι Άγγλοι, σύμφωνα με την A Bola. Η Λάτσιο συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωση.

Η Λέστερ παρουσιάζεται να έχει καταθέσει πρόταση 27 εκατομμυρίων ευρώ στον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη, σύμφωνα με την Telegraph.

Η A Bola δίνει συνέχεια στο θέμα όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον στράικερ των πρασίνων. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως τα λιοντάρια δεν μπορούν να ανεβάσουν την προσφορά τους πάνω από τα 20+3 εκατομμύρια ευρώ.

Γι' αυτό τον λόγο, η Σπόρτινγκ ψάχνει ήδη το plan b, δηλαδή έναν άλλον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πλαισιώσει τον Γιόκερες και να βάλει... πίεση στο μεγάλο της αστέρι.

Το δημοσίευμα τονίζει πως η Σπόρτινγκ έχει δείξει μεγάλη υπομονή, παρά τα συνεχόμενα "όχι" του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, εξέταζε το ενδεχόμενο να ανεβάσει την προσφορά της στα πέντε εκατομμύρια μπόνους.

Τέλος, από την Ιταλία αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο, Φαμπιάνι, συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωση του Ιωαννίδη και είναι ένα από τα "απαγορευμένα όνειρά" του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ