ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Η Τζένοα είπε "όχι" στα 4 εκατ. ευρώ των πρασίνων για τον Μαρτίν, σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Η Τζένοα είπε "όχι" στα 4 εκατ. ευρώ των πρασίνων για τον Μαρτίν, σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο
PRINT SCREEN

Αρνητική ήταν η απάντηση της Τζένοα στην πρόταση 4.000.000 ευρώ του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του αριστερού μπακ Άαρον Μαρτίν, σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο.

Μετά την απόκτηση του Τετέ, τον οποίο ο Παναθηναϊκός έκανε τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου, οι "πράσινοι" κινούνται δυναμικά για τις μεταγραφές αριστερού μπακ και δεξιού εξτρέμ.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα πλαισιώνει στην αριστερή πλευρά της άμυνας τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς, το "τριφύλλι" φαίνεται πως έχει ψηλά στη λίστα του τον Άαρον Μαρτίν της Τζένοα.

Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τον Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, ο οποίος με ανάρτησή του στο X αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 4.000.000 ευρώ στην ιταλική ομάδα για την αγορά του 27χρονου, που ωστόσο απορρίφθηκε από τους Γενοβέζους.

Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας αποκτήθηκε από την Τζένοα το καλοκαίρι του 2023 ως ελεύθερος από τη Μάιντζ, ενώ τη σεζόν που ολοκλγρώθηκε πραγματοποίησε 24 συμμετοχές, έχοντας και μία ασίστ με τη φανέλα του συλλόγου της Serie A.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ