ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Κλεισμένος ο Ολιβέιρα από τους πράσινους, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τη Γαλατά

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Κλεισμένος ο Ολιβέιρα από τους πράσινους, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τη Γαλατά
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο παίκτης είναι κλεισμένος από τους πράσινους και μένει το "οκ" της Γαλατά. Πέρα για πέρα αληθινό τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Το τουρκικό δημοσίευμα, που κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονος Πορτογάλο χαφ και πλέον το μόνο που απομένει είναι βρεθεί η "χρυσή" τομή και με τη Γαλατά.

Σε αντίθεση βέβαια, με ό,τι ισχυριζόνται οι Τούρκοι, ότι δηλαδή ο Παναθηναϊκός ξεκινά τώρα τις επαφές του με τη Γαλατά, η αλήθεια είναι πως οι πράσινοι έχουν ήδη εκκινήσει τη διαδικασία διαπραγματεύσεων με το τουρκικό κλαμπ, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, ωστόσο πρόκειται για μία μεταγραφή, η οποία έχει δουλευτεί προσεκτικά κι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί. Αυτό ουσιαστικά που μένει για να προχωρήσει η περίπτωση του Πορτογάλου άσου είναι να ελαφρύνει αντίστοιχα και το ρόστερ του Παναθηναϊκού με κάποιον από τους χαφ που δεν υπολογίζονται. Αυτοί είναι σε πρώτη φάση οι Ρουμπέν και Βιλένα.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στον Βιλένα, ο ατζέντης του είναι σε επαφή με αρκετές ομάδες για να βρεθεί μία λύση και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Γεμάτο βιογραφικό

Σε ό,τι αφορά πάντως τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Η πλευρά των πράσινων βέβαια, δεν επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ των Τούρκων.

Υπενθυμίζεται, ότι σεζόν 2018/19 ο διεθνής χαφ είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ως δανεικός τότε, από την Πόρτο, κατακτώντας μάλιστα το νταμπλ με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την περσινή σεζόν ο Ολιβέιρα αγωνίστηκε σε 24 αγώνες με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ, ενώ ακόμα δύο τέρματα μοίρασε στους συμπαίκτες του στα 997' που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πορτογάλος έχει πλούσια καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα με τις φανέλες της Πόρτο, της Ναντ και της Ρόμα, πριν μετακομίσει στη γειτονική χώρα το καλοκαίρι του 2022, με την Τσιμ Μπομ να τον αποκτά με 3.000.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ