ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο Αμορίμ προτιμά τον Ιωαννίδη από τον Βίτορ Ρόκε

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU/TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι καθημερινές αναφορές των Πορτογάλων συνεχίζονται με την A Bola να υποστηρίζει ότι ο Ρούμπεν Αμορίμ εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητά του τον Φώτη Ιωάννιδη, παρά το γεγονός ότι η Σπόρτινγκ διαπραγματεύεται παράλληλα τη μεταγραφή του Βίτορ Ρόκε από την Μπαρτσελόνα.

Στόχος της Σπόρτινγκ, σύμφωνα με την A Bola, είναι να κλείσει το θέμα "απόκτηση επιθετικού" μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Πορτογαλίας, Ούγκο Βιάνα, βρίσκεται στη Βαρκελώνη και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Βίτορ Ρόκε από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι Πορτογάλοι τονίζουν ότι ο Αμορίμ προτιμά τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο τεχνικός των λιονταριών θα ήθελε ιδανικά η ομάδα του να αποκτήσει τον διεθνή Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού. Επειδή όμως οι μέρες περνούν και το μεταγραφικό παράθυρο ολοκληρώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ λογικά ξεκίνησε κύκλο επαφών και για εναλλακτικές περιπτώσεις, με κορυφαία αυτή του Βίτορ Ρόκε.

Ο Ούγκο Βιάνα λοιπόν, ταξίδεψε στην Καταλονία με στόχο να βάλει εμπρός το plan B του συλλόγου, αφού ο Παναθηναϊκός παραμένει ανένδοτος σε ό,τι αφορά στην πώληση του Ιωαννίδη.

Η Σπόρτινγκ προτείνει 20 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα, συν μπόνους που θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν τη μεταγραφή πάνω από τα 25, ακόμη και στα 30 εκατομμύρια. Στην υπόθεση ωστόσο, εμπλέκεται και η Μπέτις, η οποία έχει προτείνει διετές δανεισμό και υποχρεωτική αγορά για το 2026, στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η αντιπροσωπεία της Μπέτις έχει ήδη αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη και περιμένει την απάντηση της Μπαρτσελόνα, η οποία προφανώς προτιμά να πουλήσει άμεσα στη Σπόρτινγκ, διότι αγόρασε τον Ντάνι Όλμο με 47 εκατομμύρια. Ο παίκτης όμως, φαίνεται πως προτιμά τους βερδιμπλάνκος και έτσι η υπόθεση έχει... μπλέξει.

Όσο λοιπόν, ο Βίτορ Ρόκε δεν κλείνει στη Σπόρτινγκ, τόσο θα πλανάται στα πορτογαλικά ρεπορτάζ το όνομα του Ιωαννίδη, για τον οποίο τα λιοντάρια ξεκίνησαν από τα 18 εκατομμύρια ευρώ κι έφτασαν να προσφέρουν 22 εκατομμύρια fixed και άλλα τρία σε μπόνους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η A Bola.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ