ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο Ρομάνο με νέα ανάρτησή του στέλνει τον Πελίστρι στους πράσινους

Ο Φακούντο Πελίστρι
Ο Φακούντο Πελίστρι AP

Παρά τη διάψευση του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Φακούντο Πελίστρι, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με νέα ανάρτησή του "στέλνει" τον Ουρουγουανό στους "πράσινους", σημειώνοντας ότι η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

Μόλις το απόγευμα της Κυριακής (18/08) ο Παναθηναϊκός διέψευσε την ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που τόνισε ότι το "τριφύλλι" ενδιαφέρεται για τον Φακούντο Πελίστρι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν υπάρχει θέμα με τον Ουρουγουανό εξτρέμ".

Ωστόσο, ο Ιταλός μεταγραφολόγος δεν φαίνεται να πτοείται από τα όσα αναφέρουν τα επίσημα "πράσινα" χείλη, αφού με νέο ποστάρισμά του στο X (πρώην Twitter) αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του Πελίστρι.

Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι εντός της εβδομάδας ο 22χρονος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φορέσει τα "πράσινα" με κανονική μεταγραφή μάλιστα, χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες πληροφορίες για το deal.

Τέλος, ο Ρομάνο στέκεται στο γεγονός ότι σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μετακίνησης έπαιξε ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος πιέζει για να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ