ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο Σπόραρ υπέγραψε στην Αλάνιασπορ σύμφωνα με τους Τούρκους, το ποσό που θα πάρουν οι “πράσινοι”

Ο Σπόραρ στο Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός Eurokinissi Sports

Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος υπέγραψε για δυόμιση χρόνια στην Αλάνιασπορ, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Ολοκληρώθηκε όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Αντράζ Σπόραρ από τον Παναθηναϊκό στην Αλάνιασπορ. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου, ο 30χρονος Σλοβένος υπέγραψε τη Δευτέρα (10/2) στην τουρκική ομάδα για δυόμιση χρόνια.

Ο Σπόραρ βρισκόταν στην Τουρκία ήδη από την Κυριακή (9/2) και σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ.

Η Αλάνια, στην οποία “μετακόμισε” πριν από λίγες μέρες ο Τόνι Βιλένα ως δανεικός απ’ τον Παναθηναϊκό, τα είχε βρει σε όλα εδώ και κάποια 24ωρα με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος θα έχει αποδοχές αντίστοιχες με αυτές που λάμβανε στο “τριφύλλι” (περί το 1 εκατ. ευρώ ετησίως).

Αξίζει επίσης, να σημειωθεί ότι το μεταγραφικό παράθυρο στην Τουρκία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Τρίτης (11/2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ