ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο Τετέ αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για το τριφύλλι, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Galatasaray's Tete, left, celebrates scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Galatasaray and FC Copenhagen in Istanbul, Turkey, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
Galatasaray's Tete, left, celebrates scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Galatasaray and FC Copenhagen in Istanbul, Turkey, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO / FRANCISCO SECO

Ο Γιατζίς Σαμπουντσούογλου αναφέρει ότι ο Τετέ αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Ο Βραζιλιάνος Τετέ είναι μια ανάσα από την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, μιας και ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιατζίς Σαμπουνσούογλου αναφέρει ότι το τριφύλλι ήρθε σε συμφωνία με τη Γαλατασαράι για τη μεταγραφή, επιβεβαιώνοντας όσα διαβάσετε στο SPORT24, το μεσημέρι της Τρίτης.

Μάλιστα ο Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Τετέ αναμένεται σύντομα στην Αθήνα για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πράσινους. Το θέμα με την "τσιμ μπομ" το έλυσε ο ατζέντης του, που βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη και ήταν σε συζητήσεις με τους διοικούντες τη Γαλατασαράι.

Ο Τετέ αποκτήθηκε απ’ τη Γαλατά τον περασμένο Αύγουστο από τη Σαχτάρ αντί 2,5 εκατ. ευρώ κι έκανε μία πολύ γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ μετρώντας 3 γκολ και 6 ασίστ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Γαλατασαράι, ενώ νωρίτερα πήρε και το τουρκικό Super Cup. Αντίστοιχα τίτλους κατέκτησε και στην Ουκρανία με τη φανέλα της Σαχτάρ (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Super Cup) στην οποία πήγε τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ έχει δύο περάσματα ως δανεικός απ’ τη Λέστερ και τη Λιόν μετά τον πόλεμο που ξέσπασε και τον οδήγησε στην αναζήτηση για πιο ασφαλές περιβάλλον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ