ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο Τσέριν επέκτεινε μέχρι το 2028

Ο Τσέριν
Ο Τσέριν PANATHINAIKOS FC

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Πέμπτη (26/9) την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αντάμ Τσέριν, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το 2028.

Στα "πράσινα" θα συνεχίσει ο Άνταμ Τσέριν έως το καλοκαίρι του 2028, καθώς ο Παναθηναϊκός έφτασε σε πλήρη συμφωνία μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους κατά δύο χρόνια κι ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (26/9) την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Προς επιβεβαίωση και του ρεπορτάζ που είχε μεταφέρει το SPORT24 από τις 12 Σεπτεμβρίου, με αναλυτικές λεπτομέρειες για την πρόταση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός προς τον 25χρονο διεθνή Σλοβένο μέσο για νέο, αναβαθμισμένο (ως προς τις αποδοχές του) συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Ο Τσέριν θα "ανέβει" πλέον μισθολογική κλίμακα και θα φτάσει τις απολαβές του απ’ τις 280.000 ευρώ, σε ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ με τα μπόνους, ως επιβράβευση για την έως τώρα παρουσία του στην πρώτη διετία του στην ομάδα, αλλά ως ανταμοιβή του ρόλου που έχει πλέον στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2028.

Ο Άνταμ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 87 συμμετοχές και επτά γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας.

"Νιώθω μεγάλη χαρά για την επέκταση του συμβολαίου μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλαφούζο, όπως και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδημητρίου. Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα κι έγινε πραγματικότητα. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βιώσουμε όλοι πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια", ήταν τα λόγια του Τσέριν μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ