ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο
Ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα με τη φανέλα της Φλαμένγκο @2024 AP IMAGES/GUSTAVO GARELLO

Την περίπτωση του επιθετικού της Φλαμένγκο, Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, φαίνεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού εδώ και μέρες βρίσκεται στην Αυστρία, όπου υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή των πράσινων, Ντιέγκο Αλόνσο, μοντάρεται η ομάδα εν όψει των προκριματικών του Europa League που ξεκινούν στις 25 Ιουλίου με τον νικητή του ζευγαριού Μπότεφ Πλόβντιβ – Μάριμπορ.

Ωστόσο, το μεταγραφικό επιτελείο του "τριφυλλιού" κινείται σε πολλά μέτωπα, με τις περιπτώσεις των Δημήτρη Γιαννούλη και Παντελή Χατζηδιάκου να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Μία ακόμα υπόθεση, όμως, που εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό είναι αυτή του Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, γνωστού ως "Γκαμπιγκόλ", όπως αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Μπρούνο Αντράντε.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση αναφέρεται ότι η Παλμέιρας ενδιαφέρεται για τον 27χρονο επιθετικό της Φλαμένγκο, ο οποίος "βολιδοσκοπείται και από τον Παναθηναϊκό".

Το συμβόλαιο του Μπαρμπόσα με τη Φλαμένγκο ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι από τη 1 Ιουλίου θα μπορεί να μπει σε συζητήσεις με όποια ομάδα θέλει.

Όπως, όμως, σημειώνει ο Μπρούνο Αντράντε, πρώτη προτεραιότητα του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι ο κύκλος νέων διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της Φλαμένγκο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για υπογραφεί νέου συμβολαίου.

Ο "Γκαμπιγκόλ" αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, ενώ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Βραζιλία αγωνίστηκε σε 15 αγώνες με απολογισμό τρία γκολ σε 478 αγωνιστικά λεπτά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ