ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Πρόταση στη Στεάουα για τον Νταουά, σύμφωνα με αφρικανικό δημοσίευμα

Ο Ζόισκιμ Νταουά
Ο Ζόισκιμ Νταουά ALEX NICODIM/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Αφρικανικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στη Στεάουα πρόταση για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, Τζοσκίμ Νταουά, με τη ρουμάνικη ομάδα να απαντά αρνητικά.

Η περίπτωση του Τζοσκίμ Νταουά φέρεται πως έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, καθώς δημοσίευμα του AfricaFoot αναφέρει πως οι πράσινοι πήγαν ένα βήμα παρακάτω το ενδιαφέρον τους, καταθέτοντας πρόταση στη Στεάουα.

Η προσφορά που έκανε το "τριφύλλι" στη ρουμάνικη ομάδα ήταν στα 2 εκατ. ευρώ, με τη Στεάουα να αρνείται απευθείας την πρόταση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρινόταν στις οικονομικές της προσδοκίες, που ανέρχονται στα 3 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με τον Παναθηναϊκό να φαίνεται πρόθυμος να το πάει μέχρι τέλους.

Το συμβόλαιο του Νταουά με την Στεάουα έχει ισχύ μέχρι το 2027, συν οψιόν ανανέωσης για τρία χρόνια. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη της Στεάουα, σημειώνοντας μάλιστα και τρία γκολ.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2023 το όνομά του είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ