ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Προτάθηκε ο Σακίρι και είναι στην πράσινη λίστα

Ο Σερντάν Σακίρι
Ο Σερντάν Σακίρι @ 2022 RICARDO MAZALAN / AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το μεταγραφικό του πλάνο με γνώμονα την ενίσχυση του ρόστερ του και ανάμεσα στα ονόματα που φαίνεται ότι βρίσκονται στην πράσινη λίστα, είναι και αυτό του Σερντάν Σακίρι.

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, είναι και ο Σερντάν Σακίρι. Ο 32χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Ελβετίας στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.

Ο Σακίρι, με καριέρα στο παρελθόν σε τοπ ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Μπάγερν, η Ίντερ και η Λίβερπουλ, έχει προταθεί στο τριφύλλι και οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να αποτελεί προτεραιότητά τους.

Ούτως ή άλλως πρόκειται για μία αρκετά περίπλοκη υπόθεση, που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να ολοκληρωθεί.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί σε άλλους παίκτες για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, εξίσου ηχηρές όπως αυτή του Σακίρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα τελευταία δύο χρόνια ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα των Σικάγο Φάιρ, με τους οποίους δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024.

Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει "αναγκάσει" τις ομάδες που αγωνίστηκε να βγάλουν από τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν 71.500.000 ευρώ, ενώ φημίζεται για την τεχνική του αρτιότητα και τα υψηλής δυσκολίας γκολ που πετυχαίνει.

Είναι 124 φορές διεθνής με την Ελβετία, με την οποία μετράει και 32 γκολ, ενώ στο προσεχές Euro 2024 είναι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Μουράτ Γιακίν συμμετέχοντας στα προημιτελικά με αντίπαλο της Αγγλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ