ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Σπόρτινγκ και Μπολόνια συνεχίζουν να "σφάζονται" για τον Ιωαννίδη, σύμφωνα με την "A Bola"

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI SPORTS

Το σίριαλ της μεταγραφής του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζεται, με δημοσίευμα της "A Bola" την Τετάρτη (17/07) να αναφέρει ότι Μπολόνια και Σπόρτινγκ μάχονται μεταξύ τους για το "ναι" του Έλληνα επιθετικού.

Σταματημό δεν έχουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία και την Πορτογαλία για την πρόθεση τόσο της Μπολόνια, όσο και της Σπόρτινγκ να κάνουν δικό τους στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι τον Φώτη Ιωαννίδη.

Σε ακόμα ένα δημοσίευμά της η ''A Bola" αναφέρεται στο τεράστιο ενδιαφέρον του συλλόγου από τη Λισαβόνα για την αγορά του 24χρονου επιθετικού των "πράσινων", κάνοντας λόγο ότι οι διοικούντες την Σπόρτινγκ προσφέρουν στον διεθνή Έλληνα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν το 1.500.000 ευρώ.

Από την άλλη, οι "ροσομπλού" για να υπερκεράσουν το εμπόδιο των Πορτογάλων δίνουν στον Ιωαννίδη κάτι παραπάνω από αυτό το ποσό, με στόχο να αποσπάσουν το "ναι" του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2023/24.

"Πόλεμος ανάμεσα στη Σπόρτινγκ και την Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη. Σε κρίσιμη φάση μπαίνει η μεταγραφή του 24χρονου Έλληνα επιθετικού και ο αγώνας γίνεται ανάμεσα στα Λιοντάρια και τους Ιταλούς. Στην Ιταλία εγγυώνται ότι η ομάδα της Serie A έφτασε τα 22 εκατ. ευρώ συν 3 εκατ. μπόνους, πρόταση που ξεπερνά τα 20 εκατ. που έχει καταθέσει η Σπόρτιγνκ για να αποκτήσει τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας διεθνής σκέφτεται και τις δύο επιλογές γιατί αφενός η Μπολόνια καταφέρνει να ξεπεράσει ελαφρώς τον μισθό του 1,5 εκατομμυρίου που τον περιμένει στο Alvalade, αφετέρου οι πρασινόλευκοι του δίνουν την ευκαιρία να παλέψει για τίτλους. Αυτός όμως που έχει τον τελευταίο λόγο είναι ο σύλλογος της Αθήνας, που παίζει στην αγορά με την υψηλή ζήτηση που έχει ο επιθετικός", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της "A Bola".

Ωστόσο, η στάση του Παναθηναϊκού δεν έχει αλλάξει, τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SERIE A ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ