ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Τετέ για το τριφύλλι

Galatasaray's Tete, left, celebrates scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Galatasaray and FC Copenhagen in Istanbul, Turkey, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
Galatasaray's Tete, left, celebrates scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Galatasaray and FC Copenhagen in Istanbul, Turkey, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO / FRANCISCO SECO

Ο Τετέ ήρθε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/07) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πράσινους από τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Τετέ.

Ο 24χρονος εξτρέμ έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης ώστε τις πρωινές ώρες να περάσει τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί. Οι πράσινοι κέρδισαν τη μάχη με τον χρόνο και κατάφεραν να τον δηλώσουν στην UEFA για τα παιχνίδια με την Μπότεφ.

Το τριφύλλι θα βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό που αγγίζει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και θα είναι η πιο δαπανηρή μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά από την εποχή της πολυμετοχικότητας.

Ο Τετέ αποκτήθηκε απ’ τη Γαλατά τον περασμένο Αύγουστο από τη Σαχτάρ αντί 2,5 εκατ. ευρώ κι έκανε μία πολύ γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ μετρώντας 3 γκολ και 6 ασίστ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Γαλατασαράι, ενώ νωρίτερα πήρε και το τουρκικό Super Cup. Αντίστοιχα τίτλους κατέκτησε και στην Ουκρανία με τη φανέλα της Σαχτάρ (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Super Cup) στην οποία πήγε τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ έχει δύο περάσματα ως δανεικός απ’ τη Λέστερ και τη Λιόν μετά τον πόλεμο που ξέσπασε και τον οδήγησε στην αναζήτηση για πιο ασφαλές περιβάλλον.Ο Τετέ αποκτήθηκε απ’ τη Γαλατά τον περασμένο Αύγουστο από τη Σαχτάρ αντί 2,5 εκατ. ευρώ κι έκανε μία πολύ γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ μετρώντας 3 γκολ και 6 ασίστ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Γαλατασαράι, ενώ νωρίτερα πήρε και το τουρκικό Super Cup. Αντίστοιχα τίτλους κατέκτησε και στην Ουκρανία με τη φανέλα της Σαχτάρ (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Super Cup) στην οποία πήγε τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ έχει δύο περάσματα ως δανεικός απ’ τη Λέστερ και τη Λιόν μετά τον πόλεμο που ξέσπασε και τον οδήγησε στην αναζήτηση για πιο ασφαλές περιβάλλον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ