ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Τα δεδομένα για Γιαννούλη, Παβόν και Πελίστρι

Ο Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Δημήτρης Γιαννούλης INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός τρέχει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς και θέλει να συμπληρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα κομμάτια του παζλ ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρέσεων.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αυστρία όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος έχει σηκώσει για τα καλά τα μανίκια.

Παράλληλα τρέχει και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς μετά τους Νεμάνια Μακσίμοβιτς (που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για το καλοκαίρι) και τον Τζορτζ Μπάλντοκ θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις, έχοντας παράλληλα μονιμοποιήσει στο ρόστερ του τον Τιν Γεντβάι.

Στο προσκήνιο βρίσκονται τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Δημήτρης Γιαννούλης που το τριφύλλι δουλεύει την περίπτωσή του εδώ και καιρό, καθώς και τα ονόματα των Κριστιάν Παβόν και Φακούντο Πελίστρι.

Αυτά ισχύουν για Γιαννούλη, Παβόν και Πελίστρι

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την οριστική απάντηση του Δημήτρη Γιαννούλη μέχρι και την Πέμπτη. Στην παρούσα φάση οι πράσινοι του προσφέρουν το καλύτερο συμβόλαιο από οικονομικής πλευράς, ενώ από το εξωτερικό έχει κρούσεις μόνο από μικρομεσαίες ομάδες της Γερμανίας και της Ιταλίας που δεν τον "ψήνουν" πολύ, καθώς θα ήθελε να είναι μέρος ενός πρότζεκτ που διεκδικεί τρόπαια.

Προφανώς, αν προκύψει από το εξωτερικό μια ομάδα που έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες και μπορεί να του προσφέρει ένα καλύτερο συμβόλαιο, τότε ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα ο Κριστιάν Παβόν επανήλθε στην πράσινη καθημερινότητα, καθώς ήταν μια περίπτωση που είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο αλλά και το καλοκαίρι του 2022. Ο παίκτης έχει προταθεί και το τριφύλλι τον παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό. Είναι λοιπόν ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζονται, αλλά προς ώρας δεν επιβεβαιώνεται το ποσό που ανέφερε ο Θέσαρ Λουίς Μέρλο, για πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Σε σχέση με πριν από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερες πιθανότητες να τον κάνει δικό του, καθώς σε σχέση με την Μπόκα η Γκρέμιο μπορεί να τον παραχωρήσει πολύ πιο εύκολα, αλλά με ένα ποσό καλύτερο από αυτό που τον πήρε. Υπενθυμίζεται ότι τον απέκτησε με 3.5 εκατομμύρια ευρώ από την Ατλέτικο Μινέιρο.

Μια άλλη περίπτωση για τα άκρα της επίθεσης είναι αυτή του Φακούντο Πελίστρι που ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στη Γρανάδα. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του βήματα στην εθνική με τον Ντιέγκο Αλόνσο και είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρει πολύ καλά.

Ο Πελίστρι έχει προταθεί στους πράσινους, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ χαμηλά στην ιεραρχία των πρασίνων, καθώς προτεραιότητα έχουν άλλοι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ