ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Κοντά σε Πέδρο Ρεμπότσο για το αριστερό άκρο

Ο Πέδρο Ρεμπότσο κατά τη θητεία του στη Λεχ Πόζναν
Ο Πέδρο Ρεμπότσο κατά τη θητεία του στη Λεχ Πόζναν CREDIT: SOPA IMAGES LIMITED / ALAMY STOCK PHOTO

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον εκλεκτό για το αριστερό άκρο της άμυνας και αυτός είναι ο 29χρονος Πορτογάλος, Πέδρο Ρεμπότσο, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί από το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας του και ενεργοποίησε γρήγορα το plan b με την επιλογή του Γιάννη Παπαδημητρίου για τον οποίο έδωσε το "πράσινο φως" ο Αλόνσο να είναι ο 29χρονος Πορτογάλος, Πέδρο Ρεμπότσο, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί από το τριφύλλι.

Ο 29χρονος μπακ (σ.σ. γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 1995) μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας και έχει αγωνιστεί τόσο στην Πορτογαλία αλλά και σε Πολωνία, Γαλλία, Τουρκία στη διάρκεια της θητείας του.

Ο Ρεμπότσο αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα καθώς έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομής των "Αετών". Τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές τις έκανε με τη Μορεϊρένσε, με την οποία κατέκτησε το Λιγκ Καπ το 2017.

Στη συνέχεια πήγε στη Γκινγκάμπ όπου είχε μια χρονιά στο Σαμπιονά πριν μετακομίσει ως δανεικός στην Τουρκία και την Μπεσίκτας. Εκεί έμεινε για μία σεζόν πριν επιστρέψει στην ομάδα του και στα μισά της χρονιάς δόθηκε ξανά δανεικός στην Πάσος Φερέιρα. Πριν τρία χρόνια δόθηκε έναντι μικρού τιμήματος στην Λεχ Ποζνάν, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής το 2022.

Μετά από δύο χρόνια στην Πολωνία, πέρυσι το καλοκαίρι αποχώρησε ως ελεύθερος για την Σαουδική Αραβία και την Al-Khaleej, στην οποία μέτρησε συνολικά 37 συμμετοχές (8 ασίστ) την περασμένη σεζόν. Ο Ρεμπότσο είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Πορτογαλίας.

Οι πράσινοι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του ούτως ώστε να προχωρήσει στην απόκτηση του για τα επόμενα δύο χρόνια και σύντομα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Πρόκειται για μια επιλογή που δεν ενθουσιάζει στο πρώτο της άκουσμα αλλά όπως όλοι έτσι και αυτός θα κριθεί μέσα στο γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ