ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Το τριφύλλι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ, Εβάντερ

Ο Εβάντερ
Ο Εβάντερ AP

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εξετάζει τη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυσή του κι έναν παίκτη που έχει τσεκάρει ενδελεχώς είναι ο Εβάντερ, που αγωνίζεται στους Πόρτλαντ Τίμπερς.

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε πολύ σημαντικές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, με τελευταία αυτή του Φακούντο Πελίστρι, ωστόσο το σαφάρι των πράσινων για την ενίσχυσή τους δεν έχει σταματήσει.

Οι πράσινοι συνεχίζουν να σκανάρουν προσεκτικά την αγορά και εφόσον οριστικοποιηθεί η απόφαση για απόκτηση κεντρικού χαφ, σενάριο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, δεδομένου μάλιστα ότι ο ο Βιλένα πλέον δεν υπολογίζεται, το τριφύλλι δεν αποκλείεται να κάνει την κίνησή του για τον Εβάντερ.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος χαφ αγωνίζεται στο MLS με τους Πόρτλαντ Τίμπερς και είναι από τις περιπτώσεις παικτών, που έχουν απασχολήσει σοβαρά τους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή και έχει ρωτήσει τα οικονομικά δεδομένα, στο ενδεχόμενο που κινηθεί για την απόκτησή του.

Φυσικά, πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Εβάντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο από το Πόρτλαντ μέχρι το 2026, ενώ μιλάμε για έναν καθόλα ενεργό παίκτη, που έχει την τρέχουσα σεζόν στο MLS εκπληκτικά νούμερα, με 11 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 20 συμμετοχές.

Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογιστεί, ότι ο Βραζιλιάνος (1.80μ.) είναι ένας παίκτης, που έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις, αφού πριν πάρει μεταγραφή στους Τίμπερς, αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στη Μίντιλαντ, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας το 2020, αλλά και δύο κύπελλα (2019, 2022).

Συνολικά με τη Μίντιλαντ, αγωνίστηκε σε 167 παιχνίδια και μέτρησε 50 γκολ και 38 ασίστ, νούμερα αναμφίβολα εντυπωσιακά για έναν παίκτη που αγωνίζεται κυρίως ως οκτάρι. Βέβαια, ο Εβάντερ έχει τη δυνατότητα να παίξει και πίσω από τον μεσοεπιθετικό. Με το Πόρτλαντ αντίστοιχα, έχει γράψει 52 παιχνίδια με 22 γκολ και 18 ασίστ, από το 2023 που μετακόμισε στις ΗΠΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ