ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Τσέριν, Γερεμέγεφ, θεραπεία ο Ιωαννίδης που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη

Ο Άνταμ Τσέριν
Ο Άνταμ Τσέριν EUROKINISSI SPORTS

Ο Φατίχ Τερίμ είδε στην προπόνηση της Παρασκευής (26/1) τους Τσέριν - Γερεμέγεφ να προπονούνται κανονικά και να υπολογίζονται για το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού θα είναι και ο Ιωαννίδης.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/1, Novasports Prime, LIVE από το Matchcenter του SPORΤ24) συνεχίστηκε την Παρασκευή (26/1) το πρωί με τον Φατίχ Τερίμ να μετρά δύο ακόμη επιστροφές.

Οι Άνταμ Τσέριν και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ προπονήθηκαν κανονικά ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος πήρε μέρος και ο Παλάσιος. Οι δύο πρώτοι θα είναι στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού για το παιχνίδι της Κυριακής ενώ ο Αργεντινός αναμένεται όπως όλα δείχνουν να είναι έτοιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα την Παρασκευή (26/1) θεραπεία έκανε και ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος αλλά θα ταξιδέψει κανονικά στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Τσέριν, Γερεμέγεφ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Παλάσιος. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ