ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο φρεσκάρει την ενδεκάδα και ψάχνει μία καθαρή εκκίνηση στη Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο φρεσκάρει την ενδεκάδα και ψάχνει μία καθαρή εκκίνηση στη Stoiximan Super League
INTIME SPORTS

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του -και λόγω... Λανς- ο Παναθηναϊκός ψάχνει απόψε (18/8, 20:00, COSMOTESPORTS 2 HD, Match Center από το SPORT24) κόντρα στον Asteras AKTOR ένα καλό ποδαρικό στο πρωτάθλημα, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Ο χρόνος απ’ το πολύ δύσκολο και ψυχοβγαλτικό βράδυ στη Johan Cruijff Arena και τον πικρό αποκλεισμό από τον Άγιαξ στα πέναλτι ήταν ελάχιστος κι ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ανασυγκροτηθεί άμεσα, διότι απόψε (18/8, 20:00, COSMOTESPORTS 2 HD, Match Center από το SPORT24) ακολουθεί η πρεμιέρα των "πράσινων" στη Stoiximan Super League κόντρα στον πάντα επικίνδυνο κι απρόβλεπτο Asteras AKTOR.

Στο κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακό Στάδιο λόγω της περσινής τιμωρίας του "τριφυλλιού" απ’ το τελευταίο ματς των playoffs με τον Ολυμπιακό και στην εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, που αποτελεί και τον απόλυτο εφετινό στόχο του, λίγες μέρες πριν οι "πράσινοι" ξαναμπούν στις ευρώ-μάχες, αυτή τη φορά με τη Λανς για τα playoffs του Conference League.

Με τα ματς να είναι σερί για τους "πράσινους" τόσο νωρίς στη σεζόν, ήταν δεδομένο πως ο Ντιέγκο Αλόνσο θα επέλεγε ένα γερό "φρεσκάρισμα" στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, προκειμένου να διαχειριστεί πέρα απ’ την ψυχολογική φόρτιση και τη σωματική κόπωση των παικτών του, ενόψει της πολύ σημαντικής σειράς αγώνων που ακολουθεί. Και να διεκδικήσει την πρώτη νίκη και μία καθαρή εκκίνηση στη νέα Stoiximan Super League.

Οι προθέσεις του Ουρουγουανού τεχνικού φάνηκαν μετά το τέλος της χθεσινής (17/8) προπόνησης, όταν άφησε εκτός αποστολής για λόγους ρrotation και ξεκούρασης τους Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι και Άνταμ Τσέριν, με τους Γιούρι Λοντίγκιν και Νεμάνια Μαξίμοβιτς να ετοιμάζονται για να πάρουν φανέλες βασικών.

Δεν αναμένεται να είναι, ωστόσο, αυτές οι μοναδικές αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς ο Αλόνσο αναμένεται να φέρει απ’ την αρχή στο βασικό σχήμα και τους Φίλιπ Μαξ (ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με το "τριφύλλι"), Τετέ και πιθανόν τον Μπαρτ Σένκεφελντ, προκειμένου να διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο ακμαία και γεμάτη δυνάμεις την ομάδα του όχι μόνο στο αποψινό (18/8, 20:00) ματς με τους Αρκάδες αλλά κι ενόψει της πρώτης "μάχης" της Πέμπτης (22/8) με τη Λανς στο "Stade Bollaert-Delelis".

Θέση διεκδικεί ο Δημήτρης Λημνιός (είτε αντί του Ντάνιελ Μαντσίνι, είτε αριστερά αντί του Φίλιπ Τζούριτσιτς ο οποίος παίζει ασταμάτητα απ’ την αρχή του καλοκαιριού, ενώ πέραν του "λαβωμένου" Τζορτζ Μπάλντοκ θα απουσιάσει κι ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος είχε αποβληθεί στις 25 Μαΐου στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη και θα κληθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Από εκεί και πέρα τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να καλύψουν οι Ίνγκασον, Βαγιαννίδης, Αράο, Μπακασέτας και Ιωαννίδης.

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αποψινό (18/8) αγώνα με τον Asteras AKTOR συγκροτούν οι Λοντίγκιν, Λίλο, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαξ, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Τετέ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ και Κάτρης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ