ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης απέδειξε ξανά γιατί είναι κορυφαίος ντριμπλέρ

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης απέδειξε ξανά γιατί είναι κορυφαίος ντριμπλέρ
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης πήρε στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό, πέτυχε ένα γκολ απαράμιλλης ομορφιάς και απέδειξε γι' ακόμη μία φορά πως είναι ένας κορυφαίος ντριμπλέρ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε, αλλά έμεινε ζωντανός στην Γαλλία. Οι πράσινοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά ο Φώτης Ιωαννίδης με ένα ηγετικό και φανταστικό γκολ, μείωσε για την ομάδα του, η οποία θα παίξει τα ρέστα της στο ΟΑΚΑ την επόμενη Πέμπτη (29/8) απέναντι στη Λανς για το ευρωπαϊκό της μέλλον.

Το γκολ του Ιωαννίδη ήταν σπάνιας ομορφιάς. Άλλοι παρομοίασαν την κίνησή του με αντίστοιχες του "Φαινομένου" ή του Μέσι. Πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στην άμυνα της γαλλικής ομάδας, πάτησε στην περιοχή της Λανς και πλάσαρε επιτυχημένα, ώστε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ιωαννίδης στο παιχνίδι απέναντι στη Λανς ήταν ο κορυφαίος ντριμπλέρ της αναμέτρησης. Δεν ήταν δηλαδή, μονάχα το γκολ. Συνολικά δοκίμασε επτά ντρίμπλες και η πέντε είχαν αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό στοιχείο στην "παλέτα" των ικανοτήτων του και το απέδειξε και στο ματς της Γαλλίας.

Ο κορυφαίος ντριμπλέρ του περσινού πρωταθλήματος

Οι ντρίμπλες του Φώτη Ιωαννίδη δεν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το βράδυ της Πέμπτης (22/8) στην Γαλλία. Δεν ήταν δηλαδή κάτι καινούργιο. Στον πίνακα μπορείτε να δείτε τους δέκα ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες πετυχημένες ντρίμπλες ανά 90' στο περσινό πρωτάθλημα.

Οι δέκα κορυφαίοι παίκτες σε επιτυχημένες ντρίμπλες 90'
Οι δέκα κορυφαίοι παίκτες σε επιτυχημένες ντρίμπλες 90'

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στην κορυφή με 2.78 πετυχημένες ντρίμπλες ανά 90'. Με λίγα λόγια ένας κεντρικός επιθετικός βρέθηκε πάνω από ποδοσφαιριστές, όπως ο Φορτούνης, ο Κωνσταντέλιας ή ο Ποντένσε που είχαν την ντρίμπλα στο... τσεπάκι τους στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο Ιωαννίδης το βράδυ της Πέμπτης πέτυχε ένα μαγικό γκολ, πήρε στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό και τον κράτησε ζωντανό. Έκανε παράλληλα τους Πορτογάλους - που τον θέλουν σαν τρελοί - να παραμιλούν και τους πράσινους, που έχουν πάρει την απόφαση ότι δεν τον δίνουν, να τρίβουν τα χέρια τους για το "διαμάντι" που έχουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ