ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης απέρριψε τη Λιλ, σύμφωνα με την A Bola

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI - ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Ο Φώτης Ιωαννίδης απέρριψε την κρούση της Λιλ για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola. Μάλιστα η Σπόρτινγκ θα επανέλθει με νέα πρόταση σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε μια εκπληκτική σεζόν με τον Παναθηναϊκό, η οποία σφραγίστηκε στο φινάλε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων.

Μια από αυτές είναι η Σπόρτινγκ με τα πορτογαλικά Μέσα να κάνουν σχεδόν καθημερινά αναφορές για τον 24χρονο διεθνή επιθετικό. Μάλιστα η A Bola αναφέρει σε σημερινό (14/06) δημοσίευμά της ότι ο Ιωαννίδης απέρριψε την προοπτική της Λιλ.

Μάλιστα η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τους πράσινους για να τους μεταπείσει να τον παραχωρήσουν και να κάνουν δικό τους τον Ιωαννίδη. Η πρόταση ενδέχεται να φτάσει (με κάποια μπόνους) τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Στο SPORT24 διαβάσατε ότι η Ζιρόνα ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη, αν αποχωρήσει από το ρόστερ της ο θυριώδης Ουκρανός φορ Αρτέμ Ντόβμπικ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ