ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Τσέριν έχει μπει στο στόχαστρο της Μπολόνια και της Ουντινέζε

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άνταμ Τσέριν έχει μπει στο στόχαστρο της Μπολόνια και της Ουντινέζε, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό. Ο Σλοβένος μέσος είχε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Euro 2024.

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Άνταμ Τσέριν με την Εθνική Σλοβενίας στο Euro 2024, όπου έφτασε ως τους "16" του τουρνουά μένοντας εκτός απ’ την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα πέναλτι, ήταν φυσιολογικό να τραβήξουν το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών κλαμπ.

Πριν απ’ την εκκίνηση του Euro, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε δίχως δεύτερη σκέψη πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ απ’ την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σ’ ένα γενικά περίεργο "παιχνίδι" του ατζέντη του 25χρονου Σλοβένου, Αμίρ Ρούζνιτς, όμως τώρα ο Τσέριν έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων της Serie A.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η ιστοσελίδα "fussballeuropa.com" δύο ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος "...η Μπολόνια και η Ουντινέζε παρακολούθησαν τον Τσέριν στο Euro 2024".

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως "...η συντακτική ομάδα μας έμαθε ότι η Μπολόνια (σ.σ. θα παίξει στο νέο League Stage του Champions League) και η Ουντινέζε έχουν παρακολουθήσει τον Τσέριν σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο μέσος δεν έχασε λεπτό στα τρία παιχνίδια των ομίλων και τη φάση των ‘16’ με την Πορτογαλία.

Ο Τσέριν είναι ένας πολύ καλός από πλευράς τεχνικής μέσος, που χαρακτηρίζεται από τις εξαιρετικές πάσες του και τις έξυπνες αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο. Δείχνει επίσης υψηλή ένταση στα τρεξίματά του τόσο σε αμυντικές, όσο και σε επιθετικές ενέργειες. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η Μπολόνια και η Ουντινέζε δεν έχουν κάνει ακόμη συγκεκριμένες κινήσεις προς τον Παναθηναϊκό".

Ο Τσέριν δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, με τους "πράσινους" να ετοιμάζουν γενναία αναπροσαρμογή στις αποδοχές του και πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους, μετά την επιστροφή του απ’ την άδειά του προς τα μέσα Ιουλίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ