ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες των αγώνων με τον Άγιαξ, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League

Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες των αγώνων με τον Άγιαξ, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο της Μπότεφ και θα βρει απέναντί του τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικο γύρο του Europa League. Δείτε τις ημερομηνίες των αγώνων του τριφυλλιού κόντρα στον Αίαντα.

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε την Μπότεφ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ (επιβλήθηκε 3-1 εκτός έδρας της Βοϊβοντίνα μετά το υπέρ του 1-0 στην Ολλανδία).

Το πρώτο ματς του τριφυλλιού απέναντι στον Αίαντα είναι προγραμματισμένο για τις 8 Αυγούστου και θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο ενώ η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, στις 15 Αυγούστου στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" του Άμστερνταμ.

Σημειώνεται πως αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο τότε θα προκριθεί στα playoffs του Europa League και θα απέχει μόλις ένα βήμα από την πρόκριση στη League Phase της διοργάνωσης, ενώ σε αντίθεση περίπτωση (αποκλεισμό από τον Άγιαξ) θα βρεθεί στα playoffs του Conference League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ