ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι Ρίζεσπορ και Γκαζιαντέπ για τον Βέρμπιτς, μάχη με το χρόνο για να κλείσει στην Τουρκία

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι δύο ομάδες που έχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Βέρμπιτς, τα πολύ στενά χρονικά περιθώρια καθώς την Παρασκευή (13/9) κλείνει το "παράθυρο" και στην Τουρκία και η προοπτική των Εμιράτων για τον Βιλένα.

Πίσω απ’ την αγωνιστική προετοιμασία ενόψει του καθοριστικού, κυριακάτικου (15/9, 20:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με διαθέσιμους πλέον και τους διεθνείς, στον Παναθηναϊκό έχουν επικεντρωθεί εξωαγωνιστικά τις τελευταίες ημέρες (και) στο "άδειασμα" του ρόστερ -και του μπάτζετ- απ’ τους παίκτες που έχουν τεθεί εκτός πλάνων του Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι Λάζλο Κλεϊνχέισλερ και Αλεξί Τρουιγιέ για την ώρα "κάθονται" πάνω στα συμβόλαιά τους και δεν δείχνουν ιδιαίτερη ζέση για να ψάξουν και να βρουν μαζί με τους εκπροσώπους τους ομάδα από κάποια απ’ τις λιγοστές αγορές που είναι ακόμη "ανοικτές". Στον αντίποδα οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Τόνι Βιλένα είναι σαφώς πιο συνεργάσιμοι με το κλαμπ κι αναζητούν την επόμενη ποδοσφαιρική "στέγη" τους, γνωρίζοντας πως δεν υπολογίζονται πλέον στον Παναθηναϊκό.

Για τον Βιλένα, μετά την άρνηση του Ολλανδού να πάει σε σύλλογο της Ρωσίας που έδειξε ενδιαφέρον, η προσοχή επικεντρώνεται κυρίως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου η αγορά παραμένει "ανοικτή" έως την 1η Οκτωβρίου. Και υπάρχουν επαφές με ομάδες που θα μπορούσαν να "απορροφήσουν" ακόμη και με δανεισμό το κόστους 1,4 εκατ. ευρώ συμβόλαιο του Βιλένα για την αγωνιστική περίοδο 2024/25.

Για τον δε Βέρμπιτς το ενδιαφέρον έχει στραφεί εδώ και μέρες στην Τουρκία, όπου υπήρξαν και υπάρχουν επαφές τόσο με τη Ρίζεσπορ, όσο και με την Γκαζιαντέπ. Αμφότερες έχουν διάθεση να καλύψουν το τελευταίο έτος στο συμβόλαιο του 31χρονου Σλοβένου μεσοεπιθετικού (850.000 ευρώ καθαρά), ωστόσο οι συζητήσεις αφορούν και το "μετά" και την ασφάλεια που θα ήθελε ο Βέρμπιτς με ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο του ενός έτους.

Η απόλυτη προτεραιότητά του βεβαίως, είναι να βρει μία ομάδα για να παίξει και να μην μείνει κι άλλο πίσω, προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στην Εθνική Σλοβενίας (ήταν εκτός απ’ τις τελευταίες κλήσεις του Ματίας Κεκ).

Το πρόβλημα εντούτοις, είναι πως τα χρονικά περιθώρια είναι πια πάρα πολύ στενά, καθώς απόψε στη 01:00 "κλείνει" το μεταγραφικό "παράθυρο" και στην Τουρκία κι όλα θα πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα. Με τον Βέρμπιτς και τον Παναθηναϊκό να είναι σε εγρήγορση, εξετάζοντας παράλληλα και τι άλλες λύσεις έχουν απομείνει αυτή την στιγμή στην αγορά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ