ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος ενίσχυσε οικονομικά με 200.000 ευρώ τον πράσινο Ερασιτέχνη

Ο Γιάννης Αλαφούζος
Ο Γιάννης Αλαφούζος INTIME SPORTS

Με το ποσό των 200.000 ενίσχυσε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, προκειμένου να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, για την οικονομική ενίσχυση ύψους 200.000 ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή του "τριφυλλιού" να μην είναι υποχρεωτική η κάρτα φίλου στα εισιτήρια του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στη Μάνα του Λόχου με το ποσό των 200.000 ευρώ.

Ο Σύλλογος αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμφίβολα επιθυμία όλων είναι το ΟΑΚΑ να αποτελεί μια "καυτή" έδρα.

Η επιλογή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά περίπτωση να μην είναι υποχρεωτική η αγορά κάρτας φίλου είναι απόλυτα σεβαστή.

Άλλωστε η άμεση οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 200.000 ευρώ και όσες δοθούν μελλοντικά επιβεβαιώνει ότι ο κ. Γιάννης Αλαφούζος στέκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό Α.Ο.".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ