ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι αιωνίων

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ
Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον Ολυμπιακό (6/10, 20:30).

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής (22/9) τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, το οποίο θα διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου (20:30) στο ΟΑΚΑ.

Οι τιμές κυμαίνονται από τα 10 έως τα 300 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ, ενώ η διάθεσή τους γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω διαδικτύου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια του αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (06/10, 8.30 μ.μ.) κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό έχουν ως εξής:

Θύρες Τιμή
1, 35, 17, 19, 2, 16 10 €
3, 15 20 €
7, 11, 8, 10 40 €
9 60 €
29 100 €
Ρ1, Ρ2 300 €
  • Μετά από σχετική κυβερνητική απόφαση, την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet στη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο όσοι δεν την έχουν εγκαταστήσει ακόμα, να το πράξουν άμεσα. Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store, με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).
  • Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από τη στιγμή της αγοράς και μετά. Για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet, ή αν υπάρχουν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, παρακαλούμε να ανατρέξετε στο https://support.gov.gr/guide/.
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ