ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Όσοι αγοράσουν εισιτήριο για την Τσέλσι, θα πάρουν πρόσκληση για το ματς με τον Άρη

CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκος έκανε γνωστό πως όσοι κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ για το ματς με την Τσέλσι στο Conference League θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διά ζώσης τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη με δωρεάν πρόσκληση.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει κοντά του τον κόσμο του στη σειρά των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη και το έδειξε με έμπρακτο τρόπο.

Όπως έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ, οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα με την Τσέλσι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League (24/10, 19:45) θα εξασφαλίσουν αυτόματα δωρεάν πρόσκληση για το ματς απέναντι στον Άρη για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League (27/10, 20:30) που θα λάβει χώρα και αυτός στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι μετά από απόφαση της διοίκησης και ως ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξή σας όσοι αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση της Πέμπτης (24/10,19:45) κόντρα στην Chelsea, θα μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο του αγώνα αυτού με μια πρόσκληση για το παιχνίδι πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – Άρης, αρκεί να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό του εισιτηρίου του GΟV WALLET.

Γεμίζουμε το γήπεδο, στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προσπάθεια του Παναθηναϊκού μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ