ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πάνοπλο το τριφύλλι για τη μεγάλη "μάχη" με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Παναθηναϊκός: Πάνοπλο το τριφύλλι για τη μεγάλη "μάχη" με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
INTIME

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη και τους 24 ποδοσφαιριστές που είχε διαθέσιμους.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/4) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (23/04, 20:00, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε για πέμπτη σερί μέρα όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα και να είναι πανέτοιμοι αγωνιστικά για ένα απ’ τα πιο σημαντικά παιχνίδι της εφετινής σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Σέρβος τεχνικός πήρε μαζί του στην αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου (22/4) για τη Θεσσαλονίκη και τους 24 παίκτες που έχει στη διάθεσή του, θέλοντας να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο το πνεύμα και τη συσπείρωση της ομάδας του.

Το πρόγραμμα στο "Γ. Καλαφάτης" περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις 5-2, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ